30.12.2022
Xenia Deli si fiica sa - la Disney On Ice! Modelul si micuta Anastasia au avut parte de un show nemaipomenit la Cairo - VIDEO

Xenia Deli este una dintre cele mai frumoase si de succes moldovence. Recent, modelul si fiica sa, Anastasia, au vizitat un spectacol nemaipomenit pe gheata. Vezi mai jos despre ce este vorba. 

Xenia Deli se straduieste sa-i ofere fiicei sale o copilarie cat mai frumoasa. Aceasta ii organizeaza des petreceri frumoase, ii face mici surprize si petrece mult timp cu ea. 

Irina Rimes - imagini de colectie! Interpreta a publicat in mediul online fotografii cu toata familia sa: „Craciun fericit!” - FOTO

Recent, Xenia si Anastasia au mers la cunoscutul spectacol „Disney On Ice” la Cairo, care este visul fiecarui copil. In cadrul spectacolului, toate printesele Disney fac un adevarat show pe gheata, cu muzica, dansuri, lumini speciale si multe alte surprize. 

Micuta a avut parte de un show fabulos in care si-a vazut preferatele printese: Elsa si Anna din „Frozen”, Moana, Belle din „Beauty and the Beast”, Cinderella, Alba ca Zapada si multe alte personaje Disney.

O noua graviduta in showbiz! Cine este interpreta de la noi care este in asteptarea celui de-l doilea copil - FOTO

Xenia Deli este un fotomodel din Republica Moldova, care activeaza in special in Los Angeles, California. Ea a aparut pe copertele unor reviste de moda notorii, printre care Elle, FMD Magazine si Sport Illustrated of South Africa. Vedeta se poate numi cu siguranta o femeie cu adevarat implinita. Moldoveanca este casatorita cu milionarul Ossama Fathi Rabah Al-Sharif. In 2018, cei doi au devenit parintii unei fetite pe care au numit-o Anastasia.

Nu a avut rabdare pana la Revelion! Katy Black i-a oferit un cadou mult dorit sotului sau. Vezi ce emotii a avut Cristian Cebotari cand si-a vazut darul - VIDEO

Articole din aceeasi categorie