25.06.2020
Iubitul interpretei Demi Lovato a implinit 29 de ani. Iata ce mesaj emotionant i-a scris aceasta actorului Max Ehrich

Iubirea pluteste in aer, dar si pe pagina de Instagram a canteretei Demi Lovato. Tanara i-a scris o dedicatie de dragoste partenerului sau, langa care a petrecut intrega perioada de autoizolare. 

Citeste si :  Nu ai sa crezi in ce casa locuieste acum cantareata Demi Lovato! Aici au fost inregistrate cateva scene din filme celebre

Demi a publicat o multitudine de imagini in care apare impreuna cu actualul sau iubit. Pe langa acestea, interpreta pieselor „I love me” sau „Confident” a scris si un mesaj mai lung pentru a-si felicita prietenul.

Artista a notat ca ii place sa petreaca timpul cu Max, dar si a spus ca nu are rabdare sa-si mai faca amintiri alaturi de actorul din „Tanar si nelinistit”.

„Baby, ma distrez atat de mult cu tine si sunt  multe lucruri pe care doresc sa le spun chiar acum, dar vreau sa fiu prezenta in realitate si sa petrec aceasta zi cu tine, asa ca voi spune ceva pe scurt”, a inceput Lovato.

Apoi ea a mai adaugat ca: „Fiind alaturi de tine, viata mea devine interesanta. Actionam literalmente ca huliganii in fiecare zi si nu ne pasa daca altii sunt prin preajma si ne vad. Imi petrec zilele cu tine, nemachiata si intr-un costum de baie... Ma simt iubita si acceptat neconditionat de catre tine intr-un mod pe care nu l-am mai simtit pana acum. Nu pot sa explic... Esti de nedescris, om frumos. Esti minunat inauntru si in afara, esti o raza pozitiva de soare in viata mea si abia astept sa ne facem mai multe amintiri la zilele noastre de nastere, pentru viitor, baby. Te iubesc, Max.”

La final, Demi a glumit spunand ca: „prieteni, uitati-va la ultimele imagini unde cainele meu, Ella, incearca sa-mi fure barbatul.”

Postarea emotionanta a vedetei a adunat 2,3 de milioane de aprecieri. Multi admiratori ai cuplului au scris si comentarii. Unii i-au dorit „La multi ani” lui Max, iar altii au subliniat ca mesajul este adorabil si indragostitii sunt „cute”.

Anterior, Demi Lovato a fost intr-o relatie cu jucatorul american de baseball - Austin Wilson. Cei doi s-ar fi intalnit doar o luna, motivand despartirea prin „diferite stiluri de viata”.

Citeste si :  Justin si Hailey Biber vor sa cumpere fosta vila a Madonnei. Afla cat costa aceasta

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie