01.07.2020
Interpreta cu cele mai lungi picioare din Moldova si-a pus fanii la incercare. ,,Hai sa vedem cine are ochiul mai atent si istet''

Cantareata Tatiana Heghea si-a lansat recent o noua piesa si cu aceasta ocazie a pregatit un mic concurs pe pagina sa. Aceasta si-a testat urmaritorii.

Citeste si :  O familie perfecta, intr-un lan de maci. Interpreta Tatiana Heghea se lauda cu o sedinta foto de poveste 

Tatiana a publicat ieri seara doua imagini in care apare pe bicicleta si  poarta un outfit  sexy, care ii pune in valoare picioarele interminabile. . Pe langa faptul ca intepreta a dorit sa promoveze sportul, tanara mamica si-a pus la incercare admiratorii.

Aceasta a notat in postare: ,,Cistigatorul va beneficia de o plimbare cu bicicleta. Hai sa vedem cine are ochiul mai atent si istet. In poza e aceeasi bicicleta alba din noul meu videoclip ,,Dulce lacrimioara''? Sau este alta? (argumente)'', apoi moderatoarea l-a provocat  si pe iubitul sau din videoclip, dar si pe echipa sa de filmare.

Cativa dintre prietenii virtuali a artistei au intrat in concurs lasand parerea lor in comentari. Multi dintre acestia au afirmat ca este vorba despre o alta jucarie pe doua roti, ci nu aceeasi, iar altii au spus ca seamana mult cele doua biciclete albe, doar ca ,,acel cos a fost scos''. Adevaratul raspuns este ca in videoclip si in imaginile incarcate de Heghea - bicletele sunt diferite. Se pare ca vedeta va avea de ales dintre mai multi castigatori. 

Reamintim ca noul single al Tatianei Heghea, ,,Dulce lacrimioara'', a fost publicat pe platforma Youtube acum o saptamana. Clipul video si piesa au reusit sa adune pana acum 7.326 de vizualizari. 

Citeste si :  Tatiana Heghea - indragostita din nou in cel mai recent videoclip al sau. Intepreta a lansat ieri melodia „Dulce lacrimioara”

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie