29.08.2022
J Lo, furioasa ca au aparut imagini de la nunta. Toti oaspetii au semnat clauza de confidentialitate: ”Este alegerea noastra ce distribuim”

Tin foarte mult la intimitatea lor, intrucat rar pot beneficia de ea. Si poate pentru marele public pare ciudat, insa la nivelul la care sunt urmariti si filmati, la fel de multi ii inteleg.

Si-au dorit ca marele eveniment al vietii lor sa fie discret, sarbatorit doar de apropiati, caci fanii sunt deja la curent cu fiecare pas din viata lor.

Asadar, decizia a fost transanta: participa la nunta doar cine semneaza o clauza de confidentialitate, tocmai pentru a se evita imaginile nedorite.

Cu toate acestea, fotografii de la nunta au aparut, iar diva si-a exprimat dezamagirea intr-un comentariu transant pe contul sau public de socializare: ”Au fost facute fara permisiune. Punct. Si cine le-a facut a profitat de momentul nostru privat. Nu stiu de unde tot apar, oaspetii au semnat contracte de confidentialitate si i-am rugat pe toti sa nu distribuie nimic de la nunta noastra”, a scris Lopez.

”Noi alegem ce distribuim”, a subliniat artista, care isi invita fanii sa se aboneze la newsletter-ul sau Onthejlo.com, unde promite sa distribuie fanilor continut exclusiv si multe altele. A publicat un mic teaser pe Instagram in acest sens, o imagine in prim plan, cu ea mireasa.

Bennifer nunta (5) jpg

”Tot ce incarc pe OnTheJLO este tot ce doresc sa impartasesc cu fanii mei. Si o voi face cand voi fi pregatita. Aceasta a fost furata si vanduta, fara acordul nostru”, a subliniat Jennifer. ”Va multumesc pentru grija, va iubesc”, a mai transmis cantareata fanilor sai, care o sprijina in toate deciziile sale.

 Informatiile de la celebra nunta de saptamana trecuta au fost contradictorii, dupa ce designer-ul de bijuterii Mikimoto a anuntat intr-un comunicat de presa ca diva a purtat un set de cercei in valoare de 53.000 de dolari, cu perle si diamante, ca mai apoi sa retraga ce a spus si sa catalogheze totul ca o ”dezinformare”, se arata in PageSix.

Articole din aceeasi categorie