19.10.2022
Inainte de Camilla si Diana! Afla cine a fost de fapt prima iubita a Printului Charles - FOTO

Multi cred ca Camilla Parker-Bowles este prima iubita a Printului Charles. Insa ei se gresesc. Afla in articolul de mai jos cine a fost de fapt prima sa mare dragoste. 

Lumea cunoaste doar doua femei din viata Printului Charles (acum Regele Carol al III-lea): Printesa Diana si Camilla Parker-Bowles. Aceasta din urma, de altfel, este considerata de multi ca si prima iubire a fiului Reginei Elisabeta a II-a. 

Vedeta din serialul „Euphoria”, Sydney Sweeney a aparut, pentru prima data in public, alaturi de logodnicul ei - VIDEO

Insa, acest lucru este un mit. Inainte de a o intalni pe Camilla, pe cand inca era student la Universitatea Cambridge, Charles a inceput sa se intalneasca cu Lucia Santa Cruz, fiica ambasadorului chilian la Londra.

Era o fata desteapta si draguta, cu trei ani mai mare decat Printul de Wales. La acea vreme, ea se ocupa cu lucrari de cercetare intr-o institutie de invatamant prestigioasa. 

Relatia lor a durat doar doi ani: de indata ce Charles si-a primit diploma, el si Lucia s-au despartit. Apropo, Cruz nu s-a intristat mult: tanara nu visa deloc la o viata la palat. Aceasta avea cu totul alte obiective si planuri pentru viata sa. Asa ca ambii si-au multumit unul altuia pentru timpul minunat petrecut impreuna si au mers mai departe pe drumuri separate. 

Solistul trupei „Ricchi e Poveri”, Franco Gatti s-a stins din viata

Articole din aceeasi categorie