10.08.2020
O cunoscuta vloggerita din Moldova - batuta crunt de catre fostul iubit. „Nu mai am lacrimi sa plang...”

Potrivit Ea.md, vloggerita Ina Terescenco a ajuns intr-o situatie extrem de neplacuta, dupa ce, cu cateva zile in urma, a fost agresata de fotul ei iubit.

Incidentul a fi avut loc pe 6 august, chiar in curtea blocului unde locuia Ina si ar fi pornit din cauza faptului ca tanara a vrut sa puna punct relatiei.

„Am mancat uciganie in bloc. Cand am intrat nici n-am reusit sa strig „mama”, pentru ca am refuzat sa mai fim impreuna”, a povestit vloggerita intr-un Instastory.

Ina a mai povestit ca desi a vrut sa incheie aceasta relatie mai demult, fostul ei concubin o urmarea si o ameninta ca va face publice informatii si imagini care sa o defaimeze. 

Tanara si-a indemnat urmaritoarele sa nu tolereze violenta in familiile si cuplurile lor si sa plece din astfel de relatii fara frica.

„Nu importa ce face femeia, uciganie nu trebuie sa manance nimeni absolut (...) Nu trebuie sa va temeti, fetelor cand te ameninta barbatul ca va pune poze cu voi goale, pe internet. Pentru asta este lege si te inchide”, a mai adaugat vloggerita.

Citeste si :  Dan Balan - in bratele unei blonde sexy. „Ce frumoasa e!”

Surse foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie