10.06.2024
În pofida certurilor, Patric Hanganu și-a surprins fosta iubită de ziua feciorului - FOTO

Patric Hanganu are o relație mai tensionată cu fosta iubită, dar nu a luat în calcul acest lucru și a decis să o surprindă de ziua feciorului lor. Deși cei doi au avut numeroase conflicte de-a lungul timpului Hanganu a demonstrat că, în ciuda diferențelor, binele copilului rămâne prioritar.

Ieri, 9 iunie, feciorul lui Patric Hanganu și a Svetlanei Nichitina și-a sărbătorit cea de-a doua aniversare. În mediul online mesajele de felicitare pentru micuțul Patric au curs șiroaie.

Iulia Deliu a dezvăluit ce prenume poartă mama ei! Este rar întâlnit la noi: „Ea mi-a povestit că atunci când s-a născut...” - VIDEO

După ce și-a felicitat micuțul, Patric a publicat o imagine în care avea un buchet de flori, iar în descriere a  menționat: „Mama lui Patric merită azi un buchet de flori”.

Oare au îngropat securea războiului?

Fotografii printre maci, pe ploaie! Cum a fost experiența pentru reporterul PRO TV Mădălina Sorocovschi - VIDEO

Scandalul dintre Patric Hanganu și fosta lui iubită a început în ianuarie curent, când interpretul a ieșit în lacrimi pe online spunând că s-a despărțit de mama copilului său, iar aceasta nu îi permite să-și vadă copilul.

Patric Hanganu este un interpret din Republica Moldova. S-a făcut cunoscut în showbiz după ce a uimit jurații prin vocea s-a inconfundabilă la show-ul „Românii au talent” și s-a calificat în etapa următoare a concursului. El se simte împlinit că povestea vieții sale a fost auzită peste tot, devenind acum mult mai puternic și cunoscut de toată lumea.

Toată lumea își dorește un zâmbet de Hollywood, iar cea mai bună oportunitate sunt fațetele dentare! Cât costă acestea în Republica Moldova - VIDEO

Articole din aceeasi categorie