30.08.2022
In mediul online au aparut zvonuri despre faptul ca Nastya Kamenskih ar fi insarcinata. Vezi cum a comentat aceasta noutate interpreta

Actrita niciodata nu s-a remarcat printr-o silueta ideala si supla. Ea a fost intotdeauna mandra de formele ei. La un moment dat, Nastya Kamenskih a slabit considerabil, insa recent ea s-a ingrasat din nou. Din aceasta cauza, in mediul online au aparut zvonuri despre faptul ca Nastya este insarcinata.

Insa, pana cand, Nastya este nevoita sa-si dezamageasca fanii, caci ea nu se grabeste sa devina mama. „Sunt insarcinata deja de 10 ani. Si daca voi fi insarcinata cu adevarat, nimeni nu ma va crede. Multumesc tuturor celor care isi doresc ca eu sa devin mama. Mai pe scurt, eu nu sunt insarcinata!”, a spus interpreta in varsta de 35 de ani intr-un interviu. 

Rapperul Potap are jumatate de fata paralizata: „Toti isi fac acum griji”

Recent, Kamenskih s-a intors in Ucraina pentru prima data dupa sase luni de razboi. Aceasta s-a intors singura, iar sotul sau, rapperul Potap a ramas in Europa. 

Stiai ca Halle Berry a participat la concursul Miss World? Vezi cum arata actrita acum 36 de ani - FOTO

„Desigur ca pamantul meu natal miroase diferit. M-am lasat la pamant si l-am sarutat. Am fost la mama, mi-a fost foarte dor de ea. Si, desigur ca acasa este cu totul altfel”, a mentionat cantareata.

Articole din aceeasi categorie