30.08.2022
Stiai ca Halle Berry a participat la concursul Miss World? Vezi cum arata actrita acum 36 de ani - FOTO

Inainte de a deveni o actrita populara de la Hollywood, castigatoare a premiului Oscar si inainte de a obtine o stea personalizata pe Walk of Fame, Halle Berry s-a incercat in diverse domenii. In timp ce era inca la scoala, ea a devenit redactorul ziarului scolii, precum si presedintele de clasa si capitanul majoretelor pentru echipa locala. Aceasta s-a incercat si in domeniului modelingului in anii 80' si a participat la mai multe concursuri de frumusete.

Halle Berry a castigat „Miss Teen All-American” in 1985 si „Miss Ohio SUA” in 1986. Dupa aceste titluri, Halle a inceput sa participe la concursuri mai serioase. In 1986, Halle a urcat pe scena principalului concurs de frumusete al Americii si a devenit „Prim-Vice-Miss SUA”. Dupa un asemenea succes, viitoarea catwoman, pretinzand la titlul de cea mai frumoasa tanara din lume, a plecat sa cucereasca lumea. 

Fostul sot al make-up artistei Goar Avetisyan a acuzat-o de frauda: „Scopul meu este de a salva oamenii care isi vor cheltui banii in zadar”- FOTO

Asadar, ea s-a clasat pe locul 6 si a facut istorie ca prima femeie afro-americana din SUA la concursul Miss World. La sfarsitul anilor 80', Halle a plecat in Illinois pentru a-si continua cariera de model si pentru a se incerca in domeniul cinematografic. In mod traditional, ea a inceput de la roluri mici, insa, pas cu pas, ea s-a apropiat de titlul de cea mai bine platita actrita de la Hollywood. 

Vrei sa iesi in evidenta in prima zi de scoala? Vezi 7 idei de machiaje pe care le poate face cu usurinta fiecare domnisoara - FOTO

Articole din aceeasi categorie