11.10.2019
In lenjerie intima – prin multimea de la Piata Centrala. „Ie si te imbraca, fu!”
Fotograful nonconformist, Nathaniel Kowalsky, uimeste cu un nou proiect fotografic.

Hotarat sa ofere o mai mare pondere indemnului „No taboo, love your body”, aceasta a realizat o sedinta foto la Piata Centrala, cu un concept inedit.

Cea cu care a facut echipa este modelul Sorina Dima, care si-a adunat tot curajul pentru a poza cu indrazneala in lenjerie intima, acoperita lejer de-un halat. Chiar daca trecatorii isi intorceau uimiti privirile, Sorina nu se oprea din a-si face munca cu maximum profesionalism.

„Ie si te imbraca, fu!”, pare sa fi fost replica unui trecator, cel putin asta ne sugereaza Nathaniel prin postarea sa.

Internautii au fost incantati de idee: „Si esti de „Rupt” (In sensul bun a cuvantului). Aici trebuia inca vreo 10 fotografi sa pozeze fetele trecatorilor”, „Bună:) fix pentru locaţie :)) pe mine m-au insultat pentru un decolteu :)))”, „Ce tare!!”, au fost doar cateva dintre comentarii.

Amintim ca fotograful si stilistul Nathaniel Kowalsky nu este la primul proiect nonconformist. Unul dintre cele mai discutate concepte a fost legat de imaginea unor preoti in societate.

Citeste si: Preoti in masini lux sau luand ultimii bani de la batrani. Nathaniel Kowalsky, despre cel mai noncoformist proiect foto al sau: “Este despre ceea ce ma doare, despre businessul neimpozitat si ilegal.”

Sursa foto: Facebook.com/ Nathaniel Kowalsky

Articole din aceeasi categorie