16.03.2024
Irina Rimes, surpriza de zile mari pentru o fana care-i canta piesele pe o strada din Chisinau. Ce a facut vedeta cand a vazut-o - VIDEO

Irina Rimes i-a facut o surpriza de neuitat unei fete care canta pe strada in Chisinau, dar si zecilor de oameni care s-au adunat in jurul lor. Intoarsa acasa, in Republica Moldova, Irina era la plimbare prin Capitala, cand a observat-o pe o tanara care canta una dintre piesele ei la chitara si cu vocea.

Irina Rimes s-a oprit si a inceput sa cante cu ea. Imbracata intr-un hanorac, cu gluga trasa pe cap, peste care a avut un palton verde, fara sa renunte la ghiozdanul purtat in spate, solista a facut senzatie cu cateva piese din repertoriul propriu.

Nicole Eggert, imagini fara filtre. Actrita din „Baywatch” s-a ras pe cap, dupa ce a fost diagnosticata cu o forma rara de cancer

A fost acompaniata la chitara de tanara blonda careia i-a facut ziua mai frumoasa.

Comentariile stranse la clipurile devenite virale au fost laudative la adresa vedetei: „Ador oamenii care s-au realizat si se intorc printre oameni"; „Un gest enorm de frumos. Bravo, Irina Rimes. Succes trupei"; „Bravo, bravo si iar bravo, Irina. Foarte frumos, ne mandrim cu asa oameni talentati, care chiar de sunt vedete nu uita de unde a inceput totul"; „Bravo si respect, Irina".

Horoscop 16 martie 2024. Zodia care va afla o informatie cruciala. Atentie la cheltuieli

Articole din aceeasi categorie