30.03.2024
Îl scapă ea de burlăcie pe Leonardo DiCaprio? Pe degetul Vittoriei Ceretti a apărut un inel de logodnă - FOTO

Ea este model de 25 de ani, iar el un celebru actor de 49 de ani, care și-a exprimat în repetate rânduri preferințele pentru tinerele. Ba chiar ideea unui prag maxim de 25 de ani pentru partenerele sale.

Au mai existat însă burlaci convinși care au cedat în fața iubirii și au pășit la altar. Leonardo DiCaprio are o relație amoroasă cu Vittoria Ceretti încă din vara trecută. Recent, au fost văzuți luând un prânz informal la Los Angeles. Iubita starului din pelicule celebre ca „Titanic” și „Lupul de pe Wall Street” a atras atenția cu noua bijuterie de pe deget.

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti au savurat cu mare poftă un burrito cu un prieten la restaurantul mexican Yuca's din Los Angeles. Vittoria nu pare deloc preocupată de siluetă, cu poftă mănâncă din burrito, iar inelul ce pare de logodnă este purtat fix pe ACEL deget.

Valeriu Mircea și Conor McGregor din ce în ce mai apropiați! Vezi noile imagini cu cei doi luptători - FOTO

Leonardo, 49 de ani, și Vittoria, 25 de ani, dau senzația că-și duc relația la următorul nivel. Sunt de nedespărțit, iar noua bijuterie de pe inelar lasă loc multor speculații.

Shakira, surprinsă la cină cu un actor celebru! Fanii ei sunt în extaz. Ar alcătui un cuplu de vis - FOTO

Modelul Elite, care a mai fost căsătorită anterior cu superstarul muzicii electronice Anyma, l-a atins pe DiCaprio cu multă afecțiune în timp ce au ieșit la masă. Totuși, ipoteza aruncată de presa tabloidă că ar urma nunta nu este foarte plauzibilă, având în vedere preferințele atât de clare ale starului pentru iubite cât mai tinere.

De cealaltă parte a baricadei, femeile tinere care s-au culcat cu Leo l-au descris ca pe un „ciudat”.

Un fotomodel Playboy, care a avut ocazia să-l întâlnească într-un club de noapte exclusivist din Los Angeles, a spus că deși ea personal l-a refuzat, are cunoștințe care s-au culcat cu starul.

Mai multe prietene ale lui Hieke Konings, care și-au petrecut noaptea cu el, i-ar fi spus că acesta are unele preferințe discutabile în dormitor. „O prietenă a spus că își ținea căștile în urechi în timpul ce făcea sex, pentru că nu voia să o audă. Iar o alta a spus că i-a pus chiar și o pernă pe cap. Nu-i de mine, Leo este prea ciudat și prea bătrân”, a concluzionat tânăra.

Articole din aceeasi categorie