30.03.2024
Shakira, surprinsă la cină cu un actor celebru! Fanii ei sunt în extaz. Ar alcătui un cuplu de vis - FOTO

Artista face furori cu noul său clip în care apare și Lucien Laviscount. Actorul a însoțit-o la concertul impresionant ținut în Times Square, după care au plecat împreună, la cină și la club.

Ar fi unul dintre cele mai HOT cupluri, dacă se adeveresc zvonurile. Presa tabloidă dă ca sigură o relație a celor doi, însă deocamdată nu există dovezi palpabile. În plus, niciunul dintre ei nu a recunoscut vreo idilă.

Însă chimia dintre ei este vizibilă în videoclipul „Punteria", unde diva din Columbia cântă alături de Cardi B.

Ca de pe coperta unei reviste! Daniela Andreev, din nou, în rochie de mireasă - GALERIE FOTO

Chiar dacă este posibil să fie deja o legătură amoroasă între ei, cert este că profesional sunt foarte legați. Actorul celebru pentru rolul său din „Emily in Paris” joacă un rol fantezist în noul videoclip al artistei. I-a fost alături la concertul impresionant de la New York și au plecat împreună apoi. Nu s-au ținut de mână, dar în mod clar sunt apropiați!

Johy Davis și-a cumpărat Porsche! Cum arată mașina de lux: „Mai aveți să mă vorbiți?” - FOTO/VIDEO

Fanii artistei ar fi încântați de o asemenea relație. Ei vor să o vadă pe Shakira fericită, mai ales după suferințele trăite cu fostul, Gerard Pique.

În online, adepții artistei au postat foarte multe meme-uri cu Pique șchiopătând sau nefericit în dreptul imaginilor cu Shakira și Lucien Laviscount, iar interacțiunea din online face deliciul amatorilor de picanterii.

Recent, diva a făcut câteva precizări notabile, potrivit cărora este mult mai fericită acum. Ba chiar consideră că relația de cuplu pe care a avut-o cu infidelul Pique a tras-o foarte mult în jos din punct de vedere profesional.

Artista columbiană a lansat „Las Mujeres Ya No Lloran", primul ei album în șapte ani. Materialul este plin de colaborări și debutează cu „Punteria", alături de Cardi B. Versurile melodiei vorbesc de o fostă iubire greu de uitat.

Shakira și Cardi B își admirau de mai mult timp muzica una celeilalte, iar „Punteria" a părut oportunitatea perfectă de a și lucra împreună.

Videoclipul care acompaniază melodia este regizat de Hannah Lux Davis și prezintă un grup de femei puternice și încrezătoare, conduse de Shakira și Cardi B. În viețile lor își fac apariția niște centauri al căror lider este interpretat de actorul Lucien Laviscount ("Emily in Paris"). Shakira îl rănește în inimă cu o săgeată, apoi încearcă să îi aline suferința cu atenție și afecțiune.

Prin „Las Mujeres Ya No Lloran", Shakira explorează metamorfozele prin care a trecut de la albumul anterior. Cântăreața a descris procesul creativ drept „alchimic", transformându-și lacrimile în „diamante", iar vulnerabilitatea în putere.

Articole din aceeasi categorie