21.02.2022
Fostul sot o vrea inapoi: Nick Cannon si-a marturisit iubirea pentru Mariah Carey, desi a facut 4 copii cu 3 femei intr-un an: „Simt ca am distrus totul si nu ma pot opri din plans”

La sase ani de la divort, rapperul, actorul si prezentatorul de televiziune Nick Cannon i-a facut o declaratie de iubire fostei sale sotii, cantareata Mariah Carey. El i-a dedicat fostei sale partenere de viata melodia „Alone”, cel mai nou single al lui, care a fost lansat zilele trecute.

Cannon spera sa se impace cu Mariah, desi au trecut sase ani de la divortul lor, timp in care a devenit tata de patru ori intr-un an, cu trei femei diferite.

Tineri si nelinistiti. La cati ani s-au casatorit si cum aratau sotii Maxian in ziua nuntii. Vezi fotografia publicata de Tatiana in mediul online - FOTO

Mariah Carey si Nick Cannon s-au casatorit in anul 2008 si au impreuna doi copii, gemenii Moroccan si Monroe, in varsta de zece ani. S-au despartit in anul 2014, iar divortul lor a fost finalizat dupa doi ani.

In melodia scrisa pentru fosta sa sotie, vedeta in varsta de 41 de ani ii marturiseste acesteia ca inca o mai iubeste si spera sa se impace, potrivit Daily Mail.

La inceputul melodiei „Alone”, Cannon spune ca simte „numai iubire” pentru Mariah, in varsta de 52 de ani.

El adauga ca „va sta departe” de ea si de actualul ei partener, dansatorul Bryan Tanaka.

„Incerc sa pastreze distanta. Am invatat sa spun ca sunt in regula, desi imi lipsesti”, mai spune rapperul in melodia dedicata fostei sotii.

Acesta adauga ca isi doreste sa se intoarca in timp, la inceputul relatiei lor.

El mai spune ca desi nu si-ar dori sa stea in calea fericirii cantaretei, „nu poate sterge” amintirile din perioada in care erau impreuna.

„Indiferent cat de mult te vreau inapoi, probabil este mai bine unde esti acum”, adauga el in versurile noii sale melodii, inainte de a face referire la viata sa amoroasa turbulenta.

Acesta spune ca s-a obisnuit ca „modele, cantarete si actrite sa spuna ca sunt insarcinate cu mine”, facand referire la faptul ca a devenit tatal a patru copii intr-un singur an.

Cum se mentine in forma moldoveanca Cristina Ich. Vedeta si-a dezvaluit secretele

Melodia se incheie cu un pasaj in care Cannon spune „uneori ma intreb...cum am ajuns aici? Simt ca am distrus totul si nu ma pot opri din plans.”

Intr-un comunicat de presa trimis de reprezentantii rapperului, citat de Entertainment Tonight, este specificat faptul ca noul cantec este „o oda pentru Mariah Carey”.

Nick si Mariah s-au intalnit pentru prima data in 2008 si s-au casatorit dupa numai sase saptamani de relatie. Ei au depus actele de divort in 2014, s-au impacat pentru o perioada scurta de timp in 2015, iar divortul a fost finalizat in 2016. Gemenii lor, Moroccan si Monroe, s-au nascut in aprilie 2011.

Cei doi au ramas apropiati si dupa divort, fiind implicati impreuna in cresterea gemenilor.

Dupa divortul de Cannon, Mariah Carey a avut o relatie cu miliardarul James Packer, cu care a fost logodita pentru o perioada scurta.

Dupa separarea de omul de afaceri, cantareata a inceput o relatie marcata de numeroase despartiri si impacari cu dansatorul Bryan Tanaka.

Cannon a avut numeroase aventuri de la divortul de cantareata americana. In prezent, acesta este tatal a sapte copii cu patru femei diferite si asteapta al optulea copil cu cea de-a cincea femeie.

El are doi copii cu modelul Brittany Bell - un fiu, pe nume Golden, nascut in februarie 2017, si o fiica, numita Powerful Queen, nascuta in decembrie 2020.

MakSim se confrunta cu probleme de sanatate din cauza COVID-19: „Invat sa cant din nou”

In iunie 2021, DJ-ul Abby De La Rosa i-a adus pe lume pe gemenii Zion si Zillion. Cateva saptamani mai tarziu, Cannon a devenit tata pentru saptea oara, dupa ce modelul Alyssa Scott a nascut un baietel. Bebelusul a murit la numai cinci luni, in decembrie 2021, din cauza cancerului la creier.

In ianuarie 2022, Cannon a anuntat ca asteapta un baietel cu modelul Bre Tiesi.

Articole din aceeasi categorie