02.08.2022
Este fiica secreta a lui Marilyn Monroe si a presedintelui Kennedy? Gladys Baker Morris seamana izbitor cu regretata actrita - FOTO

Ea este femeia care sustine ca e fiica lui Marilyn Monroe si a presedintelui Kennedy. Femeia a depus o serie de acte de la tribunalul din California, in 2020, pentru a obtine recunoasterea.

In felul acesta, ar deveni celebra si s-ar imbogati.

Gladys Baker Morris a fost anuntata pe patul de moarte de cea pe care o credea mama ca, de fapt, a fost adoptata si ca parintii ei adevarati sunt doi oameni celebri in intreaga lume.

Femeia a fost intrigata de veste si a inceput sa faca sapaturi in legatura cu trecutul sau. A aflat ca mama sa nu a mintit-o si ca, intr-adevar, fusese adoptata.

Timp de 18 luni s-a chinuit sa obtina dosarul de adoptie, inclusiv certificatul de nastere, documentul cheie pe baza caruia s-a bazat intregul ei proces. Acesta, potrivit presei americane, atesta faptul ca este fiica Normei Jeane Mortenson, cunoscuta ca Marilyn Monroe, si a presedintelui asasinat John F. Kennedy. Femeia in varsta de 60 de ani ar fi depus deja actele de paternitate la tribunalul din California, in 2020.

Imagini exclusive din vila interpretei Hanna! Vezi cat de luxoasa arata locuinta cu 3 etaje de aproape 2 mii de metri patrati - FOTO/VIDEO

Gladys Baker Morris asteapta rezultatele testului ADN pentru a putea vedea daca avea vreun drept sa ceara mostenirea lasata de Marilyn Monroe. Daca va castiga procesul, va fi singura mostenitoare directa si de drept a vedetei hollywoodiene si are dreptul la cele peste 100 de milioane de dolari care s-au adunat in conturile lui Marilyn, post-mortem. Ea spera sa poata lua legatura cu sora ei vitrega, Caroline Kennedy, ambasador SUA in Japonia.

Atat moartea, cat si si viata lui Marilyn sunt invaluite in mister. Oficial, senzuala actrita a murit in urma unei supradoze de barbiturice la resedinta sa din Los Angeles.. Exista multe zvonuri care au aparut de la decesul misterios cum ca ar fi fost omorata.

Meredith Baker, femeia care a crescut-o pe Gladys Baker Morris si care s-a stins in 2014 era verisoara lui Marilyn Monroe, potrivit Snopes.

Toti o cunosc pe celebra Irina Shayk, dar cine stie cum arata sora si mama sa? Vezi cum au fost surprinse cele trei femei de catre paparazzi - FOTO

Celebra actrita devenita simbol a decedat la 4 august 1962. Viata privata complicata a lui Monroe a primit multa atentie. S-a luptat cu dependenta, depresia si anxietatea. Casatoriile sale cu fostul jucator de baseball Joe DiMaggio si cu dramaturgul Arthur Miller au fost intens mediatizate, ambele sfarsindu-se cu divort.

Articole din aceeasi categorie