19.05.2020
Era sa moara sufocata in somn, dupa ce si-a marit buzele acasa: „A trebuit sa-mi bag capul in frigider ca sa nu mor”

O tanara din Suedia, care a vrut sa arate ca o papusa, aproape ca s-a sufocat in somn, dupa ce si-a marit singura buzele, acasa, in contextul izolarii.

Tanara de 20 de ani a crescut langa mama si matusa ei, amandoua facand parte din industria make-up-ului si a modei, dorindu-si dintotdeauna sa arate ca o papusa, transmite Metro.

Pana in prezent, Steffi Mulic ar fi cheltuit aproape 50.000 de euro pe operatii estetice.

Din cauza izolarii ca masura de protectie impotriva noului coronavirus, ea a fost nevoita sa-si anuleze programarile, asa ca a continuat sa-si mareasca buzele acasa, pana cand a fost pe punctul de a se sufoca in somn.

In ciuda incidentului, Steffi a povestit ca „iubeste” momentele in care nu poate respira normal, pentru ca in acest fel simte ca este tot mai aproape de a-si atinge scopul, acela de a arata ca o papusa.

„Vreau sa arat exact ca o papusa. Ma fascineaza. M-am jucat cu ele de cand eram mica si mereu mi s-a parut ca sunt la moda. Nu voi lasa nimic sa-mi stea in cale, nici macat aceasta pandemie. Imi fac buzele acasa. Nasul meu este atat de mic, incat pot respira doar pe gura. In timp ce dormeam, buzele mele erau atat de mari, incat nu am mai putut respira deloc. A trebuit sa-mi pun capul in frigider ca sa nu mor. Am fost in pericol, dar a meritat”, a povestit ea.

Mulic a mai adaugat ca planuieste sa apeleze si la alte interventii chirurgicale, dupa ce se va termina pandemia.

Articole din aceeasi categorie