09.11.2021
Emily Ratajkowski a fost abuzata sexual la 15 ani! Modelul lanseaza prima sa carte in care face mai multe dezvaluiri: „Nici macar nu am avut relatii sexuale pana atunci” - FOTO

Emily Ratajkowski, in varsta de 30 de ani, isi lanseaza prima sa carte, intitulata „Corpul Meu” (My Body). Aceasta si-a impartasit gandurile despre viata de model si experienta sa in acest domeniu, dar si mai multe detalii din viata sa personala.

In ajunul lansarii cartii, mai multe detalii au fost scoase la iveala de catre presa. Asadar, Daily Star, a raportat ca in carte, Emily va vorbi si despre abuzul sexual pe care aceasta l-a suferit la varsta de 15 ani. Ratajkowski a fost fortata sa faca sex, de catre prietenul sau Owen, care pe atunci avea 16 ani, cu toate ca ea inca era virgina. 

La 30 de ani, stie exact ce vrea! De ziua ei, Mirela Urusciuc, surprinsa cu arma in mana: „Erau trei arme diferite”. Ce surprize i-au organizat prietenele omagiatei - VIDEO

„De ce atunci cand aveam 15 ani nu am strigat din rasputeri? Cine m-a invatat sa tac? Ma uram. Nu am spus nimanui despre ce a fost in acel weekend cu Owen. A fost un sex fara acordul meu. Nici macar nu am avut relatii sexuale inainte de asta”, isi aminteste Ratajkowski de acel episod teribil din viata sa, in cartea „Corpul Meu”.

Anterior, Emily deja a vorbit public despre abuzul sexual, pe care l-a suferit in anul 2012.  Atunci, modelul a participat la o sedinta foto provocatoare, pentru revista Darius, autorul careia a fost fotograful american Jonathan Leder: de la inceput, fotograful i-a propus tinerei Emily (care pe atunci avea 20 de ani) sa serveasca un pahar cu vin. I-a facut poze in lenjerie intima, dupa care i-a propus sa apara dezbracata in fata aparatului de fotografiat. Momentele ce au urmat, au fost pentru Emily ca in ceata, din cauza cantitatii de alcool pe care aceasta a consumat-o.

„Femeile din Republica Moldova - cel mai neexploatat izvor de inspiratie!” Antreprenoarea, Diana Crudu, indeamna femeile sa aiba curaj de a avea o afacere in agricultura - VIDEO

„Nu imi aduc aminte de nici un sarut, dar imi aduc aminte clar cum degetele lui au patruns in mine”, isi aminteste Emily. 

Potrivit lui Ratajkowski, ea a oprit brusc actiunile lui Lender, dar totusi a ramas in acea noapte la fotograf, iar acasa a plecat in dimineata urmatoare. Emily a declarat ca Lender s-a comportat foare nepoliticos si i-a provocat durere fizica. 

Cu cateva zile inainte de lansarea cartii, Emily Ratajkowski, a vorbit cu The Time si a participat la o sedinta foto pentru publicatie. In timpul unei converstatii cu editorul ziarului, Emily a spus ce ganduri au determinat-o sa scrie aceasta carte si , de asemenea a spus parerea sa despre legile industriei fashion. Ratajkowski a recunoscut ca, in momentul ascensiunii in cariera sa, ea era foarte fericita, dar cu timpul a inteles ca, coprul ei este perceput ca fiind doar o marfa. 

„Am fost un exemplu demn de o fata care a excilat in acest domeniu, prefacandu-si imaginea, corpul si senzualitatea intr-o marfa. Dar daca eram atat de populara si puternica, de ce eram atat de nefericita?”, se intreaba Ratajkowski.

Vedeta a mai recunoscut ca, fiind un model de succes, si-a dat seama ca, corpul sau nu ii mai apartinea. Dupa ceva timp, Emily si-a dat seama ca, daca nu va face tot ceea ce i se cere de la client, ea va fi usor inlocuita cu altcineva. Aceste ganduri au facut-o sa isi schimbe atitudinea sa fata de aceasta industrie in ansamblu. 

In cartea „Corpul Meu”, Emily Ratajkowski, care a devenit in acest an pentru prima data mama, a impartasit si detalii despre sarcina sa si cum a decurs nasterea. Modelul a recunoscut ca, apele s-au rupt cu sase zile inainte de nasterea propriu-zisa, dar ea nu a spus nimic sotului sau. Cand a fost internata in spital, aceasta suferea de dureri puternice. 

„Durerile erau insuportabile. M-au rapuns in intregime si s-au raspandit pe tot corpul. Contractiile erau necontenite, iar cand am ajuns in momentul culminant, am fost cuprinsa de o panica. Imi doream cu disperare ca durerile sa se termine, dar eram deja prinsa in aceasta capcana. Strangeam din dinti. Imi faceam griji pentru copil. Vietile noastre erau in pericol, dar nu puteam face nimic pentru a ne tine in siguranta”, a povestit Ratajkowski intr-un fragment publicat in cartea „Corpul Meu”. 

Articole din aceeasi categorie