12.07.2022
Elon Musk si Natasha Bassett s-au despartit! Motivul te va surprinde

Relatia lui Elon Musk si a actritei Natasha Bassett s-au dezvoltat destul de rapid. Ei abia au inceput relatia, iar Elon deja a prezentat-o pe iubita lui familiei sale. Toti erau foarte fericiti ca omul de afaceri si-a gasit in sfarsit fericirea, dar se pare ca in zadar. 

Recent, editia HollywoodLife au anuntat ca Elon si Natasha nu mai sunt impreuna. Cuplul s-a despartit dupa ce Natasha a aflat ca Musk mai are doi copii, gemenii pe care i-a nascut angajata lui de la el. Se pare ca aceasta noutate a fost pentru actrita un adevarat soc. 

Janet Jackson, invitata surpriza de la Balul Rozelor din Monaco

„Natasha a invatat multe de la Elon. Ea este multumita de timpul pe care ei l-au petrecut impreuna, pentru ca a fost totul foarte bine”, a spus o sursa si a adaugat ca ea acum intentioneaza sa puna accent pe cariera sa. 

Cariera de actrita a fost mereu visul ei si chiar si prima sa dragoste. Acum ea a intelege ca nu a muncit degeaba. Natasha stie ca urmatorii pasi ea trebuie sa-i faca singura. Nu are timp acum pentru alte lucruri. In special, nu are timp de tot ce are legatura cu Elon”, a spus sursa. 

Sarah Jessica Parker poarta acelasi costum de baie de sapte ani de zile

Este de remarcat faptul ca Bassett si Musk s-au despartit pe o cale pasnica: au ramas in relatii amicale. Mai mult, actrita inca comunica cu mama omului de afaceri.

Articole din aceeasi categorie