04.10.2023
Elon Musk, dat in judecata de fosta sa partenera, Grimes. Ce acuzatii majore ii aduce artista

Grimes sustine ca fostul sau partener, Elon Musk, nu ii da voie sa isi vada fiul pe care il au impreuna.

Grimes, pe numele sau real Claire Boucher, il da in judecata pe fostul ei partener, Elon Musk, pentru a obtine drepturi egale asupra celor trei copii pe care ii au impreuna. Potrivit Page Six, cantareata in varsta de 35 de ani a depus pe 29 septembrie o „petitie pentru stabilirea relatiei parentale” la un tribunal din California. Publicatia mai noteaza si ca solicitarea cere instantei sa „identifice parintii legali ai unui copil in contextul in care cei doi nu sunt casatoriti”. Pana acum, artista nu a cerut o pensie alimentara si nici drepturi de custodie.

Grimes, in varsta de 35 de ani, si Musk, in varsta de 52 de ani, au avut o relatie tumultoasa, cu mai multe despartiri si impacari. Cei doi au inceput sa se intalneasca in 2018 si s-au despartit definitiv in 2021. Primul copil al fostului cuplu, X AE A-Xii, a venit pe lume in mai 2020. In decembrie 2021, cei doi au devenit din nou parinti, de data aceasta cu ajutorul unei mame surogat. Iar in urma cu o luna, autorul Walter Isaacson a dezvaluit in noua sa carte, Elon Musk, ca artista si fondatorul SpaceX mai au impeuna un copil, un baiat pe nume Techno Mechanicus. Cu toate acestea, Isaacson nu a precizat data la care micutul a venit pe lume.

Grimes a marturisit in urma cu cateva saptamani ca Elon Musk nu ii permite sa isi vada fiul. Aceasta a comentat la postarea pe care Walter Isaacson a facut-o pe Twitter, ce dezvaluia mai multe fotografii cu gemenii pe care miliardarul ii are impreuna cu Shivon Zilis.

„Spune-i lui Shivon sa ma deblocheze si spune-i lui Elon sa ma lase sa-mi vad fiul sau sa ii raspunda avocatului meu”, a fost comentariul pe care Grimes l-a lasat pe Twitter, si care a ulterior a fost sters.

Diana Ballerini in lacrimi pe Instagram! Ce s-a intamplat cu femeia de afaceri, dar si cu ce probleme s-a confruntat aceasta - FOTO

„Pana in acest moment nu mi s-a permis nici macar sa vad o fotografie a acestor copii, in ciuda faptului ca situatia mi-a sfasiat complet familia.”, a mai scris aceasta.

Cateva zile mai tarziu, Grimes a explicat pe aceeasi platforma ca a luat legatura cu Zilis, in varsta de 37 de ani, pentru a rezolva situatia tensionata.

„Am vorbit in sfarsit pe larg cu Shivon, ceea ce trebuia sa se intample de mult timp. Nu a fost vina ei, va rog sa nu va suparati pe ea! Ne respectam foarte mult una pe cealalta si suntem incantate ca putem sa devenim prietene si sa ne crestem copiii impreuna.”, a explicat Grimes.

Emilian Cretu „isi tine in brate visul”! Actorul, surprins la maternitate - FOTO/VIDEO

Zilis i-a raspuns apoi artistei, spunand ca „totul s-a terminat in cel mai bun mod”.

Musk si Zilis au devenit parinti in noiembrie 2021. Sosirea pe lume a gemenilor a avut loc cu doar cateva saptamani inainte ca Musk si Grimes sa intampine o fetita prin intermediul unei mame surogat in decembrie, in ciuda faptului ca cei doi s-au despartit in septembrie.

Anul trecut, Elon Musk a vorbit pentru prima oara prin intermediul contului sau de Twitter despre faptul ca a devenit din nou tata. Acesta a glumit pe marginea acestui subiect, declarand ca isi face datoria pentru a remedia problema natalitatii in scadere.

„O rata a natalitatii in colaps este de departe cel mai mare pericol cu care se confrunta civilizatia. Retineti cuvintele mele, din pacate, sunt adevarate. Sper ca aveti familii mari si felicitari celor care au deja!”, a scris Elon Musk pe Twitter.

Articole din aceeasi categorie