23.09.2022
”E dureros”: a dezvaluit ca divorteaza la doar 15 minute dupa ce sotul a anuntat ca raman impreuna. Ce a urmat

Wanda Nara (35 de ani) si Mauro Icardi (29 de ani) urmeaza sa divorteze, dupa noua ani de casnicie.

Cel putin asta sustine argentinianca, cea care a scris pe contul personal de Instagram ca s-a despartit de fotbalistul caruia ii este si agent.

Doina Sulac este indragostita? Vezi alaturi de cine s-a fotografiat interpreta la nunta instrumentistului Corneliu Botgros - FOTO

”E dureros”: a dezvaluit ca divorteaza la doar 15 minute dupa ce sotul a anuntat ca nu se vor desparti

Totusi, anuntul facut de Wanda Nara pe Instagram a venit la doar 15 minute de la momentul in care Mauro Icardi, in cadrul unei sesiuni de intrebari si raspunsuri de pe aceeasi platforma, sustinea ca nu se pune problema unei despartiri.

”Nu ne despartim. Ea este in Argentina pentru un proiect, iar in cateva zile se va intoarce acasa. Eu si copiii ii ducem dorul”, a scris Mauro Icardi pe Instagram.

La doar un sfert de ora distanta, a venit, de nicaieri, anuntul Wandei Nara.

”E foarte dureros pentru mine sa traiesc acest moment. Insa, avand in vedere expunerea mea mediatica si speculatiile care pot aparea, e mai bine sa stiti de la mine. 

Nu voi mai adauga nimic si nu am altceva de clarificat despre despartire. Va rog sa intelegeti, daca nu pentru mine, macar pentru copiii nostri”, a scris Wanda Nara pe Instagram, citata de Marca.

Dupa cununie, a urmat o nunta cu fast! Pepe, Orchestra Lautarii si Lupii lui Calancea au creat o atmosfera de vis la eveniment. Vezi imagini exclusive de la nunta celor doi - VIDEO

Mauro Icardi a sters postarile

Cateva ore mai tarziu, postarea lui Mauro Icardi, de la Insta Story, a fost stearsa, in timp ce mesajul Wandei Nara inca este prezent, urmand sa dispara, asa cum se intampla cu tot continutul din acea sectiune a retelei sociale, la implinirea a 24 de ore de la postare.

In ultima perioada, Wanda Nara si Mauro Icardi nu au locuit in aceaasi casa, pentru ca agentul se afla in Argentina pentru un proiect TV, in timp ce fotbalistul este in Turcia, unde joaca pentru Galatasaray, care l-a imprumutat in vara de la PSG.

Wanda Nara si Mauro Icardi au avut o relatie tumultoasa in ultimii ani si au mai fost in pragul despartirii, din cauza infidelitatii fotbalistului, dupa cum insasi argentinianca recunostea.

Articole din aceeasi categorie