10.06.2024
După un divorț dureros, un artist celebru iubește din nou. Cine este femeia în care și-a găsit alinarea

Un cunoscut artist din România și-a refăcut viața alături de o frumoasă tinerică, la un an după ce a divorțat de partenera de suflet și de scenă.

Bogdan Raul, un cunoscut saxofonist și artist din Baia Mare, România, are din nou fluturi în stomac, la un an de la divorțul de fosta parteneră, alături de care a încântat publicul cu muzica populară maramureșeană. Raul Bogdan, fostul soț al cântăreței Andreea Ciocotișan, și-a revenit complet după despărțirea neașteptată de blondină.

Bogdan Raul și fosta soție au divorțat la doar cinci luni de la nuntă, vestea separării luând prin surprindere pe toată lumea. Acum, ne anunță că este extrem de fericit la brațul unei femei mai tinere decât fosta soție. Saxofonistul are o relație cu artista Dora Andreea (ea 20 de ani, el 30).

Mai mult de atât, cunoscutul artist este decis să facă furori alături de noua sa parteneră. Crede că în câteva luni va rupe gura târgului. Deși a avut o experiență neplăcută pe plan amoros, trăind o poveste de iubire cu o fată din breaslă, asta nu l-a făcut pe Raul să nu acorde o șansă tot unei tinere care cochetează cu muzica.

Dieta pe care o respectă Georgina Rodriguez zi de zi. Ce consumă logodnica lui Cristiano Ronaldo, pentru a se menține în formă - FOTO

„În urma divorțului, am avut nevoie de două-trei luni să îmi revin, să-mi refac viața, să îmi revin moral și profesional, să îmi reconstitui echipa cu care merg la evenimente. O formație nu se încheagă în două luni. Au durat un pic lucrurile, de aceea nici n-am ieșit să îmi fac reclamă și să mă postez. Acum suntem la început de sezon. Suntem pregătiți să ținem toate evenimentele.

O să fie cu mine Dora Andreea, fată cu care ulterior am început și o relație. Ne înțelegem foarte bine, deși în urma divorțului am zis că nu o să mai am vreo relație cu vreo colegă de cântec, cu nicio solistă. Uite că în direcția asta ne duce viața.

Ajungi să ai o relație cu persoanele cu care te întâlnești des. Având evenimente, fiind tot împreună, eu o ajut cu una, cu alta. Și ea avea nevoie să învețe și, așa, pas cu pas, am ajuns să avem o relație. Gândim la fel, nu suntem chiar la început de drum, nu mă face să pornesc de la zero, eu fiind capul în cealaltă formație.

Ce faci o dată în doi ani, chiar dacă am început în pandemie, pot să mai fac o dată, căci experiența acumulată mă ajută. Știu ce am de făcut. Garantez că vom ajunge cel puțin la nivelul la care am fost. Vom face pași mici. Avem două piese specifice Maramureșului. Ca o surpriză, voi cânta chiar eu vocal”, a declarat Raul Bogdan, artist celebru în zona Maramureșului, și nu numai, pentru FANATIK.

Vrea să dea lovitura în muzică cu noua iubită 

Dora urmează să lanseze o manea, în curând, sub încurajarea iubitului ei, Raul. Bogdan a mai spus că, după divorțul dureros de Andreea Ciocotișan, soarta i-a scos în cale oameni deosebiți cu care speră să aibă un succes uriaș.

Rihanna, însărcinată pentru a treia oară? Gestul făcut de artistă care le-a dat de gândit fanilor - FOTO

„O să mergem și la București pentru ca Andreea să facă o manea la un studio muzical. Mi-a dat foarte multă încredere situația. Cred că putem ajunge la nivelul la care am fost. Chiar le recomand colegilor care au mai trecut prin asta, care au divorțat de vreo parteneră de scenă, să nu își piardă speranța. Sunt o grămadă de familii care trăiesc bine și sunt în același domeniu. Am încredere că, acolo, sus, este un Dumnezeu care o să așeze lucrurile așa cum trebuie. Mi-am revenit foarte bine și psihic, și financiar. Am întâlnit colegi extraordinari. Am un băiat la vioară extraordinar. Mai am unul la clape, la fel de deosebit. Mi-a scos Dumnezeu niște oameni în cale. Chiar m-am mirat. Lucrurile vor reveni la normal în minim un an zic eu”, a mai povestit Raul Bogdan.

Articole din aceeasi categorie