10.02.2024
Doina Danielean - strigat de ajutor pe social media! Fiul sau a fost bruscat - VIDEO

Bloggerita este foarte activa pe retelele de socializare si imparte cu urmaritorii sai toate trairile. De aceasta data a publicat un moment emotionant dupa ce fiul sau a fost bruscat intr-un troleibuz.

Doina Danielean a aparut intr-un InstaStpry speriata si plangand, mentionand: „M-a sunat Daniel ca astazi in troleibuzul care merge prin Durlesti, un oarecare baiat l-a apucat de mana care a fost fracturata si mi-a spus ca il doare din nou atat de tare. Nu prea am inteles la telefon, fara motiv ala l-a apucat de mana si l-a lovit. Cum e posibil intr-un transport public un baietel sa fie bruscat, apucat, lovit?”

Aceasta a scris detaliat ce i s-a intamplat fiului sau, spunandu-i lui Daniel: „Lumea e rea, trebuie sa te pazesti si sa te feresti”.

Doina a mers cu fiul sau la urgente, iar acestuia i-a fost pusa mana in gips, iar a doua dimineata Doina a aparut in story mentionand: „Noi o sa mergem cu o plangere la politie, nu stiu ce o sa schimbe asta, in urma discutiei cu Daniel eu intelesesem ca el era in troleibuzul 35, dar de fapt el era in autobuzul 11. De ce m-a frapat asta, pentru ca eu emreu ii spuneam sa nu urce in trolebuz, dar in autobuz caci acolo urca mai putini. A urcat in autobuzul 11, acolo s-a intamplat totul si putea fi mai grav daca usile se deschideau putin mai devreme, el putea sa sara din autobuz pentru ca a fost impins”.

„Cel mai mult ma doare sufletul meu de mama de faptul ca in acel autobuz erau si alte mame, eu ca mama nu puteam sa stau sa vad cum un copil este bruscat. Deci, Daniel se tinea de bara, a fost apucat de incheietura mainii, el aici are micro fractura care a fost fracturata si anterior si s-a deplasat catre umar si ia fost pus din nou gips. Eu ca mama nu as fi stat, l-as fi apucat pe ala, as fi oprit autobuzul si as fi chemat politia, dar eu inteleg ca noi suntem in aceeasi barca, doar ca noi nu intelegem asta, cumva noi nu ne facem probleme i s-a intamplat cuiva asta eu nu vreau probleme. Noi toti suntem in aceeasi barca si maine i se poate intampla oricui, chiar si tie sau copilului tau”, a concluzionat Doina.

Doina Danielean este o jurnalista si bloggerita din Republica Moldova, are un fiu pe nume Daniel-Ionut de la prima casatorie. Aceasta a adunat de-a lungul timpului o comunitate de peste 262 mii de urmaritori pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie