30.07.2020
Declaratii de dragoste de la scriitoarea Corina Bezdiga-Verlot pentru sotul sau. „El este tot...”

Ieri, cunoscuta autoare a cartilor „Bolnava de dor” sau „Tandem” a publicat o noua fotografie cu sotul sau - Luc. Aceasta a notat cateva cuvinte de iubire, din care intelegem ca este indragostita lulea.

Citeste si :  TOP 5 carti recomandate de scriitoarea Corina Bezdiga-Verlot. Autoarea iti vine in ajutor cu cele mai impresionante lecturi descoperite de ea

Corina a incarcat o imagine in care ea isi tine strans sotul, in timp ce acesta o cuprinde. Cei doi se afla la un picnic in natura. Poza in alb-negru a cuplului a fost realizata pentru o cunoscuta revista de la noi, asa cum a mentionat scriitoarea in descrierea postarii.

De asemenea, tot acolo, ea a notat: „El este echilibrul meu, inspiratia mea, dorinta mea de a face lucrurile mai bine si mai bune. El este tot, tot ce ma face sa fiu si sa traiesc.” Se pare ca inima moldovencei noastre a fost cucerita in totalitate de catre acest belgian.

Corina si Luc sunt impreuna de mai bine de trei ani. Barbatul i-a cerut inima si mana la doar cateva luni de relatie, iar nunta au sarbatorit-o in luna octombrie a anului trecut.

Citeste si :  Citeste, gateste si iubeste! Carantina - perioada in care ne dedicam vremea persoanei de alaturi. Corina Bezdiga-Verlot: „Avem mai mult timp sa ii spunem lucruri frumoase omului iubit, sa ne sarutam si imbratisam mai mult (...), acum nu mai avem prea multe alte preocupari decat cele de a ne oferi reciproc grija si iubire.”   

Sursa foto: Instagram.com

 

Articole din aceeasi categorie