12.06.2019
De ce cred fanii ca Lady Gaga si Bradley Cooper formeaza deja un cuplu
In urma cu cateva zile, publicatiile internationale au dat verdictul! Celebul actor Bradley Cooper si fotomodelul Irina Shayk si-au spus adio, dupa patru ani de relatie.

Cei doi au decis oficial sa puna capat relatiei si sa rezolve pe cale amiabila detaliile custodiei fiicei lor Lea De Seine, care s-a nascut in luna martie a anului 2017.

In acest moment, Lady Gaga se pare ca ar sta la baza separarii dintre cei doi. Nu mai e niciun secret ca artista si Bradley Cooper au o chimie rar intalnita pe platourile de filmare. Cei doi au fost in centrul atentiei la Premiile Oscar 2019, cand au interpretat impreuna melodia ‘Shallow’ de pe coloana sonora a filmului ‘A star is born’, unde cei doi sunt protagonistii principali.

Insa apropierea dintre cei doi si anuntul lui Lady Gaga ca a pus capat logodnei cu Christian Carino, la inceputul anului, au aprins imaginatia fanilor, care cred ca cei doi formeaza un cuplu inca din timpul filmarilor. Iar vestea ca Bradley Cooper a pus punct relatiei cu mama fiicei sale, Irina Shayk, au alimentat si mai mult zvonurile.

Admiratorii celor doi cred ca acestia s-au indragostit pe platourile de filmare, dar au preferat sa isi tina relatia ascunsa de ochii curiosilor. Anul trecut, actorul recunostea ca Irina Shayk a avut multa rabdare cu el, tinand cont cat de ocupat a fost cu filmarile peliculei ‘A star is born’.

„Ii multumesc Irinei pentru ca m-a suportat pe mine in timp ce incercam sa fac muzica, in beciul casei noastre, timp de un an”, declara Bradley Cooper.

Mai mult de atat, Lady Gaga a oferit un interviu pentru emisiunea Jimmy Kimmel Live, unde a declarat: „Sunt un artist si cred ca eu si Bradley ne-am facut treaba bine. V-am pacalit pe toti”, a spus Gaga.

Tu ce crezi?

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie