05.08.2022
Cum se intelege, de fapt, Victoria Beckham cu nora sa, Nicola Peltz. Dezvaluirile celor apropiati sunt surprinzatoare

Potrivit unei surse apropiate, in familia Beckham se duce un adevarat razboi.

Se pare ca lucrurile nu sunt tocmai roz in familia Beckham. Potrivit Page Six, intre Victoria Beckham si nora sa, Nicola Peltz, se duce un adevarat razboi.

„Nu se suporta si nu isi vorbesc”, a declarat o sursa apropiata familiei, care a adaugat si ca „pregatirea nuntii a fost groaznica”.

Se pare ca Nicola nu si-a dorit ca Victoria  „sa se implice in organizarea nuntii” si ca „comunicarea dintre cele doua a fost minima”, a mai spus sursa pentru Page Six.

Tensiunea dintre ele ar fi afectat si relatia familiei Beckham cu Brooklyn, David si Victoria „nemaivorbind prea mult cu fiul lor in ultimele luni”.

Sursa este de parere ca tanara actrita este invidioasa pe atentia pe care fosta membra Spice Girls a primit-o cu ocazia nuntii sale.

Brooklyn si Nicola s-au casatorit in luna aprilie a acestui an. Cei doi tineri au avut parte de o nunta spectaculoasa, care a costat nu mai putin de 3, 5 milioane de dolari.

Kim Kardashian, noi dezvaluiri despre schimbarile fizice prin care a trecut in ultima perioada

„Am avut parte de cea mai buna zi. Ma tot gandeam: ‘Ma marit cu cel mai bun prieten al meu’ si asta e tot ce conteaza”, a declarat Nicola pentru revista Tatler.

Printre cei invitati la nunta in valoare de 3,5 milioane de dolari s-au numarat mai multe celebritati, precum Gordon Ramsay, Eva Longoria, Mel C sau Serena si Venus Williams. Cu toate acestea, in interviul acordat publicatiei britanice, Nicola Peltz a marturisit ca nu se astepta ca Serena si Venus Williams sa participe la ceremonie, cele doua sportive nefiind prietene apropiate cu familia sa. Aceasta a dezvaluit ca mama sa, Claudia, „s-a intalnit cu Venus si Serena la un eveniment caritabil si mi-a spus: „Le-am intrebat daca vor sa vina la nunta.” E incredibil. Aceste doua femei sunt cele mai frumoase si mai de succes personalitati.”

De asemenea, cei 500 de invitati au asistat la un moment inedit, David Beckham cerandu-i iertare in mod public fiului sau, Brooklyn, pentru palaria de cowboy pe care l-a fortat sa o poarte la nunta sa cu Victoria. Chiar daca nunta din 1999 a celor doua celebritati a fost una iconica, se pare ca nu a fost principala sursa de inspiratie pentru tanarul cuplu.

„Nunta lor a fost incredibila si imaginile acelea sunt iconice, dar nunta care ne-a inspirat cel mai mult a fost cea a lui Iman cu David Bowie”, a marturisit recent Nicola Peltz pentru Vogue.

Nina Cretu, infectata cu Covid-19! Afla cum se simte aceasta si cu ce se ocupa fiind izolata: „Primele simptome le-am avut exact cu o saptamana in urma” - FOTO

Articole din aceeasi categorie