16.08.2019
Cum arata Naomi Campbell in lenjerie Calvin Klein la 49 de ani
Cu toate ca se apropie de varsta de 50 de ani, Naomi Campbell este inca una dintre cele mai sexy femei din lume, iar formele ei perfecte starnesc admiratia tuturor. Iata cum arata supermodelul in cea mai recenta campanie realizata de Calvin Klein pentru linia de lenjerie intima.

Campaniile realizate de Calvin Klein nu trec niciodata neobservate, iar la fel se intampla si cu cea mai recenta campanie a brandului pentru linia sa de lenjerie intima. Se numeste #MYCALVINS IRL si le prezinta pe unele dintre cele mai ravnite femei din lume purtand piesele sexy.

Naomi Campbell si Bella Hadid sunt doua dintre modelele acestei campanii Calvin Klein, prezentate in doua ipostaze. Una ce face parte dintr-o sedinta foto profesionala, dar si o fotografie ce pare cat se poate de naturala, fara artificii.

Campania isi propune sa demonstreze ca trebuie sa te simti sexy indiferent de ipostaza, fie ca ai luminile si machiajul potrivit, fie ca nu.

La 49 de ani, Naomi Campbell arata absolut fabulos si pare ca a descoperit secretul tineretii fara batranete.

Formele ei perfecte starnesc deopotriva admiratia si invidia, iar Naomi demonstreaza, pe an ce trece, ca este hotarata sa isi pastreze mult timp de acum inainte titlul de supermodel.

Sursa foto: agentiadepresamondena.ro, Google.com

Articole din aceeasi categorie