14.08.2019
Cum arata iubita premierului Boris Johnson, cu 24 de ani mai tanara. Din cauza ei, acesta a divortat de a doua sotie
La ora actuala, Boris Johson (55 de ani), premierul Marii Britanii, traieste alaturi de iubita sa, Carrie Symonds (31 de ani), o poveste de dragoste ca in filme.

Conform Sky News, Carrie Symonds este prima iubita a unui premier britanic care locuieste alaturi de acesta pe Downing Street, la nr 10.

Dar cine este Carrie Symonds si cum l-a cunoscut pe Johnson?

Fiica cofondatorului publicatiei The Independent, Matthew Symonds, si a lui Josephine Mcaffee, unul dintre avocatii ziarului mentionat anterior, Carrie, a crescut in sud-vestul Londrei si a urmat cursurile unor scoli private inainte de a studia teatrul si istoria artei la Universitatea Warwick. 

„Inteligenta, ambitioasa, hotarata si extrem de atragatoare, aceasta si-a facut rapid un nume pe cont propriu.”, mentioneaza The Mail.

In 2009, aceasta a devenit ofiter de presa pentru Partidul Conservator. Trei ani mai tarziu, l-a intalnit prima oara pe Boris Johnson, cand a fost desemnata sa lucreze pentru campania de realegere a acestuia la primaria Londrei. 

In 2018, zvonurile au inceput sa circule dupa ce Johnson a fost zarit la ziua de nastere a lui Carrie, care tocmai implinea 30 de ani. La ora actuala, Symonds lucreaza pentru Bloomberg, in timp ce Johnson este „atat de indragostit de prietena lui incat vrea sa o transforme in a treia sa sotie.”, scrie The Sunday Times

Boris Johnson a anuntat in luna septembrie a anului trecut ca divorteaza de a doua sa sotie, barista Marina Wheeler, pentru ca apoi sa o introduca usor-usor, in lumina reflectoarelor pe Carrie Symonds.

Conform Daily Mirror, Johnson incearca sa grabeasca procedurile de divort pentru a trece la urmatorul nivel cu Symonds. Potrivit The Sun, Johnson ar putea „deveni primul prim-ministru, in 250 de ani, care se casatoreste in timp ce lucreaza in Downing Street”.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie