17.04.2021
Cum arata interiorul celei mai scumpe case din lume. Imagini spectaculoase din resedinta numita “The One” - VIDEO

Este pe piata imobiliara la fabuloasa suma de 500 de milioane de dolari si este considerata cea mai scumpa casa din lume la ora actuala, potrivit Daily Star.   

“The One”, caci asa a fost botezata de proprietarul ei, producatorul de film Nile Niami, are nu mai putin de 20 de dormitoare, o pista de alergare, patru piste de bowling, un club de noapte si doua crame. 

Pana aici a fost! Cel mai frumos actor din Rusia e din nou burlac, la doar un an de cand a devenit tata - VIDEO

Domeniul impresionat are o priveliste care iti taie rasuflarea si se intinde pe o suprafata de aproximativ 10.000 de metri patrati. "The One" este cea mai scumpa proprietate care a fost vreodata listata pe piata imobiliara din SUA.

Proprietatea este situata in cartierul miliardarilor Bel Air, din Los Angeles. “The One” are o piscina de dimensiuni olimpice si alte cinci bazine de inot cu dimensiuni mai mici. Poate va intrebati cate bai poate avea o casa cu 20 de dormitoare. “The One” are nu mai putin de 30 de bai si o sala uriasa de cinema, scrie Daily Star. 

Emily Ratajkowski a revenit rapid la silueta de model! A nascut in urma cu o luna si acum arata asa

Nile Niami, cel care a scos-o la vanzare, l-a primit in interiorul vilei sale pe producatorul muzical si youtuber-ul Michaeal Blakey. Acesta a facut un tur al locuintei impresionante si a postat clipurile pe canalul sau de Youtube. 

Intrebat daca pretul pe care-l cere nu este unul exagerat, Nile a raspuns: “Cand ai ceva la fel de rar ca Mona Lisa, poti cere oricat vrei.” Se pare totusi ca proprietarul a revenit asupra pretului de 500 de milioane de dolari. Pe un site de profil din America, locuinta este scoasa la vanzare pentru suma de 350 de milioane de dolari. 

De la muncitor de fabrica la model Versace. Trasformarea uimitoare a unui tanar

Articole din aceeasi categorie