16.04.2021
Pana aici a fost! Cel mai frumos actor din Rusia e din nou burlac, la doar un an de cand a devenit tata - VIDEO

Actorul si regizorul rus, Danila Kozlovsky, s-a despartit de actrita Olga Zueva. Acesta a vorbit despre asta intr-un interviu publicat pe canalul YouTube „А поговорить?”.

Citeste si :  Credeai ca stii totul despre Friends? 10 lucruri pe care nu le banuiai despre serialul tau preferat

Artistul in varsta de 35 de ani, pentru prima data dupa mult timp, a fost de acord sa discute detaliile vietii sale personale. Regizorul afirma ca ii este greu sa vorbeasca despre despartire, pentru ca acest lucru ii va afecta, cu siguranta, fiica. Se stie ca, recent, Kozlovsky si Zueva au fost nevoiti sa nu se vada mult timp din cauza transferurilor frecvente de munca ale regizorului, deoarece iubita sa traieste la New York, impreuna cu fiica loc, Oda, de doar un anisor. Actorul insa, nu are de gand sa se mute peste ocean. Prezentatoarea, Irina Shikhman l-a intrebat pe Kozlovsky: „Ce-i cu Olya?”

„Ne-am despartit. Nu sunt gata sa spun de ce. Nu vreau sa analizez. Aceasta este viata noastra, profund a noastra, dar este mult mai corect sa spunem ca am actionat complet nedrept fata de Olya, ceea ce ea nu merita. As spune chiar dezgustator, dar nu voi spune nimic altceva ”, a raspuns Kozlovsky.

El a recunoscut, de asemenea, ca trece greu peste despartire. Artistul a mentionat ca nu dorea ca separarea sa ii afecteze comunicarea cu fiica lui.  

Din fericire, el are ocazia sa zboare in America pentru a-si vedea fiica cat mai des posibil. Cand apare ocazia, Danila nu ezita si merge in vizita la fiica sa. „Nu m-am gandit niciodata ca as putea iubi pe cineva atat de mult. Pentru ca de fapt sunt, din pacate, o persoana foarte egoista. Acest lucru este neasteptat pentru mine ", a marturisit Kozlovsky.

Relatia dintre Danila Kozlovsky si Olga Zueva a devenit cunoscuta in februarie 2015. Toamna trecuta, actorul a fost suspectat ca a avut o aventura cu colega sa, Oksana Akinshina. Cei doi au jucat impreuna in filmul „Cernobil”, in regia lui Kozlovsky. Insa zvonurile nu au fost confirmate.

Oda poarta numele de familie al mamei - Zueva. Tatal fetei regreta totusi acest lucru si recunoaste ca despartirea de Olga este un moment dureros din viata sa. El a subliniat, de asemenea, ca ii este recunoscator Olgai pentru ca l-a ajutat sa mentina relatia cu bebelusul si nu se reflecta relatia lor asupra micutei. Din pacate, actorul a observat ca astfel de momente dificile din viata sa personala, de obicei, cele mai bune lucrari de creatie ale sale, dar acest lucru nu diminueaza durerea.

Danila Kozlovsky este unul dintre cei mai populari actori si regizori ai momentului, din Rusia. Printre lucrarile sale remarcabile se numara filmele Викинги, Экипаж, Легенда №17, Вишнёвый сад si multe altele. Danila a fost numit cel mai frumos actor din Rusia, potrivit love radio.

Citeste si :  Actorii - la pamant! Emilian Cretu si Slava Sambris indignati ca teatrele sunt inchise: "Unii actori chiar se gandesc sa se reprofileze. Practic suntem la moartea teatrului" - VIDEO

Surse foto/video: Instagram, Youtube

Articole din aceeasi categorie