08.04.2021
Cu cine seamana Josephine, fetita lui Smiley si a Ginei Pistol. Noi marturisiri ale artistului

Acum aproape o luna, Smiley si Gina Pistol au devenit parintii unei fetite, pe care au numit-o Josephine Ana. Recent, in podcastul „Fain si simplu”, prezentat de Mihai Morar pe Youtube, Smiley a vorbit despre bucuria pe care o traieste de cateva saptamani, in calitate de tatic.

Pe langa amintirile legate de copilaria lui, de momentul cand a decis sa se ocupe de muzica, dar si emotiile din prezent, traite in calitate de tatic, Smiley a povestit si cu cine seamana micuta Josephine Ana. Potrivit artistului, fetita a imprumutat mai multe trasaturi de la mama sa: 

„Oamenii apropiati au vazut fetita, in poze. (…) Are trasaturi si de la mine si de la Gina si oricum e devreme. Nici eu nu-mi dau seama. Dar cumva atunci cand zambeste regasesc niste lucruri. Are buze, ceea ce eu n-am, deci sigur aia nu e o trasatura de la mine. N-are nasul meu mare, ceea ce nu e o trasatura de la mine. Nu-mi dau seama acuma. E bruneta. Aici pot sa zic ca seamana cu mine”, a spus Smiley in cadrul podcastului ”Fain si Simplu”.

Smiley a mai vorbit si despre relatia lui cu Gina, mentionand ca au multe in comun:

Ea pentru mine a fost si este ce aveam eu nevoie ca si prezenta feminina in viata mea, pentru ca ma regasesc ...regasesc foarte multe lucruri care imi plac, in general, la oameni...in Gina. Adica este super joviala, super de gasca, are un simt al umorului fantastic, nu ma plictisesc cu ea, oriunde am fost m-am simtit exceptional, n-am simtit niciodata un moment de plictiseala. Ne plac acelasi gen de cantareti, de trupe,...ne place aceeasi mancare, suntem foarte asemanatori din multe puncte de vedere”. 

Articole din aceeasi categorie