06.02.2021
Se cunosc din facultate, iar dragostea lor e ca in prima zi! Mesajul emotionant al lui Vladimir Zelenski pentru sotia lui, cu ocazia zilei de nastere

La data de 6 februarie, in familia presedintelui Ucrainei, Vladimir Zelenski e zi de sarbatoare. Sotia politicianului, Elena, isi sarbatoreste ziua de nastere.

Citeste si :  „43 - in pasaport, 30 - in suflet” De ziua sa de nastere, Vladimir Zelenski a publicat o fotografie in care isi etaleaza muschii perfect reliefati

Cu ocazia zilei de nastere a sotiei sale, Vladimir Zelenski a publicat pe contul propriu de Instagram o fotografie frumoasa, alb negru in care apare Elena, zambind.

„З днем народження, мОя. Обожнюю думки твОї. Дякую за те, що було. І, сподіваюсь, ще буде. За правду, за очі, за жарти, За те, ким без тебе не став би. За те, що наші діти Найкращі (для мене) в світі. Дякую за все. З любов’ю, твій ВЗ. (La multi ani, a mea. Iti ador gandurile. Iti multumesc pentru ce s-a intamplat intre noi. Si, sper, vor fi mai multe. Pentru adevar, pentru ochi, pentru glume, Pentru cel care nu as fi, fara tine. Pentru faptul ca copiii nostri sunt cei mai buni (pentru mine) din lume. Iti multumesc pentru tot. Cu dragoste, VZ al tau.)”, este notat in mesajul presedintelui.

In sectiunea comentariilor, internautii au lasat numeroase mesaje de felicitare pentru omagiata, inclusiv si interpreta Vera Brejneva, si actrita Marina Alexandrova. „Ce doamna frumoasa! Felicitari!”, „Atat de emotionant”, „La multi ani, o femeie frumoasa, puternica si inteleapta!”

Elena Zelenskaia a implinit 43 de ani. Ea este cea mai tanara Prima Doamna din istoria Ucrainei. Elena si Vladimir Zelenski au invatat la aceeasi scoala in clase paralele in orasul Krivoy Rog, dar s-au cunoscut si au devenit un cuplu numai in primul an de facultate. Vladimir a fost student la Institutul Economic Krivoy Rog, unde a obtinut o diploma de drept, iar Elena a studiat departamentul de constructii de la Universitatea Tehnica din Krivoy Rog. 

Inainte de casatorie, cei doi s-au intalnit timp de 8 ani. In 2003, Vladimir si Elena s-au casatorit si acum cresc impreuna doi copii - Alexandra, de 16 ani, si Chiril – 8 ani.

Citeste si :  „Tu m-ai furat” Dan Balan i-a cucerit inima Tinei Karol? Ce mesaj i-a transmis interpreta de ziua lui de nastere

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie