13.08.2023
Cine este iubita controversatului bucatar turc Salt Bae: „Prima mea dragoste ramane, totusi...” - FOTO

Salt Bae a devenit faimos peste noapte in ianuarie 2017, cand a postat pe Instagram un video de 36 de secunde, intitulat „friptura otomana”. Video-ul a fost share-uit de Bruno Mars, ceea ce l-a facut viral, cu peste 2,4 milioane de urmaritori peste noapte.

Miscarea din mana, ca de cobra, cu care sareaza carnea i-a adus lui Sal Bae titlul de ”cel mai sexy macelar de pe Instagram”.

Succesul a insemnat si expansiune in Statele Unite, cu restaurante deschise in Dallas, Boston, Beverly Hills si New York, dar si in Mykonis, Grecia. 

O familie numeroasa, cu noua copii?

In ciuda faptului ca este mereu inconjurat de femei superbe, in postarile sale, viata amoroasa a bucatarului turc ramane un mister. Imaginile de pe social media si comentariile fanilor sugereaza ca iubita acestuia ar fi modelul Candy Denat. Vedeti in galeria foto cum arata aceasta.

Smiley si Theo Rose, video viral pe internet. Ce i-a spus artistul colegei sale la filmarile pentru „Vocea Romaniei”

Chef-ul declara insa cu nu are timp pentru iubire: „Sunt atat de concentrat pe carne ca nu am timp sa ma vad cu femei sau altceva. Nu am timp pentru o partenera”.

Recent insa acesta a postat o poza cu el inconjurat de noua copii, alaturi de comentariul: „Un barbat care nu-si petrece timp cu familia sa nu este un barbat adevarat”.

Fotografie de colectie de la nunta lui Eugen Doga! Acum 61 de ani maestrul si-a unit destinul cu sotia sa - FOTO

Imaginea, in care apare si un nou-nascut, i-a facut pe fani sa creada ca toti acestia sunt copiii lui. Doar ca oricine ar fi partenera de viata a celebrului bucatar, aceasta trebuie sa concureze cu prima lui dragoste. „Iubesc carnea. Nu-mi pot imagina viata fara carne. Mananc carne sapte zile din sapte. Inclusiv la micul dejun. Nu pot sa-mi termin masa fara carnati sau o carne afumata”.

Articole din aceeasi categorie