23.02.2022
Cea mai proasta afacere facuta de Cristiano Ronaldo! Cate milioane de euro a pierdut portughezul

Cristiano Ronaldo (37 de ani), jucatorul lui Manchester United, a cumparat in 2015 un apartament in hotelul Trump Tower din New York, pe care a platit nu mai putin de 16 milioane de euro.

Primul fotbalist a carui avere a trecut de un miliard de euro este un simbol al succesului atat pe teren, cat si in afara lui, insa, uneori, chiar si Cristiano Ronaldo poate pierde. Asa s-a intamplat si in cazul apartamentului din New York. Dupa ani la rand in care s-a chinuit sa-l vanda, starul portughez a reusit in cele din urma sa o faca, dar cu mult sub pretul cu care l-a achizitionat.

La 41 de ani, Gisele Bundchen poate defila linistita alaturi de modele de 20 de ani. Cum arata vedeta - FOTO

Superstarul portughez a facut achizitia inainte ca Donald Trump sa devina presedintele Statelor Unite ale Americii, iar in urma acestui eveniment apartamentul s-a devalorizat extrem de mult. Prima data, lusitanul a vrut sa se faca scapat de el in 2019 si l-a pus pe piata cu 8 milioane de euro, insa nu a reusit sa il vanda.

Jane Seymour - fotografiata pe covorul rosu. Cum arata actrita din Dr. Quinn la 70 de ani, fara filtre si editari - FOTO

La finalul anului 2021, Ronaldo a coborat pretul pana la 6,8 milioane de euro, in speranta ca cineva ii va face o oferta. In cele din urma, potrivit AS.com, jucatorul lui Manchester United a reusit sa scape de apartament pentru 6,3 milioane de euro. Astfel, acesta a inregistrat pierderi de aproape 10 milioane, insa avand in vedere averea sa considerabila, probabil nu va simti cum i-a zburat din buzunar ”maruntisul”.

 

Articole din aceeasi categorie