30.08.2022
Ce reactie a avut Miroslava Karpovici cand a aflat ca fostul sau iubit, Pavel Priluchnii, s-a casatorit

Pavel Priluchnii si Zepyur Brutyan au inceput sa formeze un cuplu la inceputul lunii mai, iar peste cateva luni si-au oficializat relatia. Saptamana trecuta, vedetele au organizat si nunta care a avut loc la o vila din Odintsovo. Multe persoane publice din Rusia au fost prezente la eveniment pentru a-i felicita pe tineri. Printre ei s-au numarat Stas Mikhailov si Mot.

In mediul online au aparut zvonuri despre faptul ca Nastya Kamenskih ar fi insarcinata. Vezi cum a comentat aceasta noutate interpreta

Fanii lui Priluchnii au fost interesati de ce crede Miroslava Karpovici, fosta lui iubita, despre nunta acestuia. Recent, actrita a rupt tacerea. Ea a publicat o postare controversata pe contul sau personal de Instagram.

„Fii buna. Nu lasa lumea sa te faca dura. Nu lasa durerea sa te faca sa urasti. Nu lasa amaraciunea sa-ti fure dulceata. Fii mandra ca, desi restul lumii s-ar putea sa nu fie de acord, inca mai crezi in frumos.”, a scris vedeta din serialul „Papini Dociki”.

Rapperul Potap are jumatate de fata paralizata: „Toti isi fac acum griji”

Desi nu exista un apel direct la Pavel in text, internautii au inteles subtextul din el si au comentat declaratiile Miroslavei.

Spre deosebire de Karpovich, fosta sotie a lui Pavel a refuzat sa comenteze informatiile despre nunta actorului.

Era una dintre cele mai rebele modele din anii 90, dar acum viata ei este complet diferita! Lucrul pe care cu siguranta nu l-ai stiut despre Kate Moss

Jurnalistii de la revista online People Talk au luat legatura cu Agata, insa nu au primit un raspuns. La solicitarea reporterilor de a comenta evenimentul care a avut loc recent, vedeta a raspuns taios: „La revedere!”.

Articole din aceeasi categorie