07.04.2021
Ce parere are Delia despre Irina Rimes? „Mi se pare ca nu tine cont de trenduri” - VIDEO

Invitata la podcastul Aproximativ Discutii de pe YouTube, Delia a vorbit despre vocile feminine din prezent, in industria muzicala din Romania.

Delia Matache a fost invitata la podcastul Aproximativ Discutii al lui Gojira. In cadrul show-ului, Delia a povestit despre cum a ramas corigenta la cor, trupa N&D, relatia cu sotul ei, cu cine ar fugi in lume si cum raspunde personal mesajelor de la hateri, dar si despre industria muzicala din Romania si din afara. Dupa ce Gojira a spus prin constatare ca Delia, Andra si Loredana Groza formeaza triunghiul celor mai bune voci din Romania, care au o cariera in spate si un talent incontestabil, acesta a intreba-o pe vedeta, cine alcatuieste, in opinia ei, triunghiul celor mai bune voci noi.

Delia nu a stat mult pe ganduri si le-a enumerat in acel context pe Irina Rimes, Raluka si Antonia. 

„Mi se pare ca livreaza foarte frumos si mi se pare ca exista finete acolo... Ii reuseste sa dea ceva, sa fie din ea. Nu mi se pare ca e produs.”, a spus Delia despre Irina Rimes. Intrebata daca o considera un artist pop sincer, interpreta hitului „Cine m-a facut om mare” a raspuns: „Mi se pare ca e, mi se pare ca vine cu ceva al ei. Mi se pare ca nu tine cont de trenduri neaparat, mi se pare ca exista chestii autentice acolo si imi place.”

Cat despre Raluka, Delia a declarat ca ii place timbrul ei vocal, iar Antonia, care ii este si o buna prietena, are toate calitatile pentru a obtine succes international si nu intelege de ce inca nu a reusit in acest sens.

Celebra Delia Matache, cantareata, compozitoare, dansatoare, vedeta de televiziune si jurata in cadrul competitiei muzicale internationale X Factor Romania si a emisiunii iUmor a fost invitata la cea mai noua editie a podcastului „Aproximativ discutii” cu Gojira. Nascuta pe 7 Februarie 1982, in Bucuresti, Delia a facut parte din formatia N&D intre 1999 – 2003. Dupa 2003 artista a debutat solo, lansand inca 3 albume. In 2015 Delia a lansat albumul” Pe aripi de vant” care poarta numele hit-ului aflat pe locul 1 timp de 21 de saptamani in topul „Media Forest.” Mai multe din piesele Deliei devin hituri in 2015, ajungand astfel una dintre cele mai importante femei din industria muzicala si showbiz-ul romanesc.

Delia Matache, dezvaluiri despre sarcina. Horia Brenciu a aruncat „bomba”

 

Sursa foto: Instagram, Google

Articole din aceeasi categorie