08.02.2021
Delia Matache, dezvaluiri despre sarcina. Horia Brenciu a aruncat „bomba”

In acest weekend, Delia Matache si-a aniversat ziua de nastere alaturi de familie, dar si de cei dragi. Pentru ca este o persoana extrem de activa pe retelele de socializare, multi fani, dar si colegi i-au urat cele mai bune ganduri.

Unii dintre ei, Mihai Bendeac si Antonia au incantat-o pe jurata de la „X Factor' cu urari speciale, insa Horia Brenciu a aruncat o bomba care i-a pus pe fani pe ganduri. Cantaretul a postat o fotgrafie alaturi de frumoasa Delia alaturi de un mesaj special.

Pe langa urarile clasice, Horia Brenciu pare nerabdator sa stie cand anume Delia isi va strange prietenii sa cante la botezul copilului ei.

„Sa fii iubita! La multi ani, Delione! PS: scuza-ma… cand cantam la botez?', a scris Horia Brenciu pe Instagram.

 

Delia este una dintre vedetele ai caror fani, dar si familie asteapta vestea sosirii unui bebelus. Cu toate acestea, celebra artista in varsta de 39 de ani a declarat ca nu se simte inca pregatita sa devina mama si momentan, se bucura de rolul de matusa, sora sa avand deja doi copilasi, iar Delia isi petrece destul de mult timp in preajma lor.

„Sunt prea tanara si prea batrana ca sa am un copil. Pro ar fi ca un copil iti da un feeling bun, vad asta la Oana (n.r.: sora ei). Ma bucur de nepotii mei si imi plac foarte mult, dar lumea in care traim nu-mi place atat de mult.

Daca as putea, as lua cu lingurita doar partea frumoasa din viata si i-as da-o copilului meu, dar stiu ca nu se poate. Mi s-ar parea ca aduc o viata curata intr-o lume care nu e asa. Cumva, as crea inca o problema Universului', declara Delia acum ceva timp.

Articole din aceeasi categorie