02.03.2022
Ce operatii estetice are Vladimir Putin? Raspunsul expertilor esteticieni

Vladimir Putin va implini 70 de ani in aceasta toamna, insa nimic din infatisarea liderului de la Kremlin nu tradeaza acest lucru. Expertii in chirurgie estetica citati de The Sun baga mana-n foc ca presedintele a apelat la bisturiu pentru a pune stavila procesului firesc de imbatranire, asemenea vedetelor de la Hollywood.

Imaginile recente cu presedintele rus Vladimir Putin ne arata, dincolo de un om hotarat, o persoana peste care anii parca au incetat sa mai treaca. Un chip bucalat, cu pielea de pe frunte frumos intinsa, cu pleoapele ferme, adica exact ce nu te-ai astepta sa vezi la un barbat in pragul varstei de 70 de ani.

In doar 3 zile a reusit sa colecteze aproape 1 milion de lei pentru refugiati, iar acum urmeaza sa gestioneze ajutorul. Ce spune Svetlana Sainsus despre intalnirea organizata de Maia Sandu cu mai multi influenceri la Presedintie - VIDEO

Cu siguranta, regimul sanatos de viata al liderului de la Kremlin, dieta atent supravegheata si programul sustinut de sport al ajuta pe Putin sa se mentina in forma, dar n-au nici pe departe darul de a sterge ridurile si de a ridica pometii. Asta poate face numai mana abila a unui estetician.

Dr. Gerard Gamble: ”Are, in mod evident, fata unui om operat”

Specialistii in chirurgie estetica consultati de The Sun au confirmat ceea ce orice om obisnuit poate vedea cu ochiul liber. Gerard Gamble, cel mai renumit chirurg plastician din Marea Britanie, a declarat fara retineri ca ”Putin are fata unui om operat”.

„Forma fetei lui Putin s-a schimbat, in mod evident, de-a lungul anilor. Atunci cand imbatranim, fata noastra se subtiaza. In cazul lui Putin insa, fata lui a devenit mai lata, mai bine conturata. As spune ca, in mod clar, Putin are un chirurg plastician in echipa sa. Care a muncit din greu pentru a-l metine tanar si viguros“, a explicat doctorul Gerard Gamble. 

Un artist ucrainean a lasat microfonul pentru arma si isi apara tara: „Nu e vreme de cantat la chitara, e vremea sa luam pustile” - FOTO/VIDEO

Putin si-a injectat Botox, si-a sters cearcanele si si-a remodelat barbia

Se pare ca seria interventiilor estetice a inceput in 2011. Atunci, Putin si-ar fi injectat botox pentru a scapa de ridurile de pe fata. In 2014, dupa divortul de Lyudmila Ocheretnaya, femeia care i-a fost sotie timp de trei decenii, Putin si-a dorit sa scape de cearcanele de sub ochi, apoi si-a remodelat barbia.

„Ceea ce a facut Putin, prin aceste operatii estetice repetate, nu reprezinta ceva rar. De fapt, tot mai multi conducatori ai lumii apeleaza la astfel de interventii“, a explicat pentru The Sun, Patricia Wexler, care practica chirurgia plastica, la New York.

Articole din aceeasi categorie