26.01.2021
Si-a vandut masina pentru a lansa noi melodii! Mihaela Tabura: „M-a afectat foarte mult pandemia. Eu sunt la fel dependenta de evenimente private, de nunti, cumetrii”

Mihaela Tabura a impartit de multe ori aceeasi scena cu maestrul Nicolae Botgros si are o cariera de succes.

Citeste si :  Fake in loc de scuze. Nata Albot spune ca Ion Ceban e un mincinos si a lansat stiri false pentru a sustrage atentia publicului de la amenintarile cu bataia la adresa lui Bolocan si vacanta din Egipt: "Masinaria a inceput sa "shtampuiasca fake-ul si toti au uitat badaranismul lui Ceban"

Invitata in platoul emisiunii O Seara Perfecta, interpreta Mihaela Tabara a povestit despre colaborarea cu orchestra Lautarii:„Sunt intr-adevar o norocoasa. Cred ca nu ajung cuvintele de multumire pentru maestrul Nicolae Botgros.”

Cu Corneliu Botgros o leaga o frumoasa prietenie si colaborare, el fiind cel care semneaza aranjamentele muzicale pentru piesele Mihaelei:„Lui ii datorez o mare parte din succesul meu pentru ca sa apari in videoclip alaturi de maestrul Corneliu Botgros este o greutate.”

Dupa ce a aparut de mai multe ori impreuna cu instrumentistul, s-au iscat zvonuri precum ca cei doi ar forma un cuplu. In replica, Mihaela spune ca maestrul glumea, mai piperat, atunci cand trebuia sa achite pentru aranjamente. 

In pofida pandemiei, Mihaela Tabara este foarte activa. In fiecare luna lanseaza ceva nou: „Nu-i usor deloc si chiar m-a afectat foarte mult pandemia. Eu sunt la fel dependenta de evenimente private, de nunti, cumetrii. Mi-am vandut masina si am luat una mai ieftina, pentru a face melodii.”

Priveste interviul in intregime si afla ce emotii a avut Mihaela Tabara cand a inceput colaborarea cu Lautarii, cum suna cea mai recenta piesa a interpretei, dar si cum face fata comentariilor rele si invidiei carcotasilor.

Citeste si :   „Anii mei au trecut, au trecut prin triumf”. Cum si-a sarbatorit maestrul Nicolae Botgros cea de-a 68-a aniversare

Sursa foto: O Seara Perfecta

Articole din aceeasi categorie