18.11.2020
„O scurta pauza de sport si din nou la munca." Cum isi intareste Igor Dodon forma fizica, dupa infrangerea la alegerile prezidentiale

La data de 15 noiembrie, a avut loc al doilea tur al Alegerilor Prezidentiale, in urma carora Igor Dodon a fost invins de Maia Sandu.

Citeste si :  „Vino tu si fa ordine!” De ce s-a intors Maia Sandu acasa, dupa doi ani traiti in SUA, avand un salariu de 10 000 de dolari

Dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale, Igor Dodon se pare ca si-a gasit o noua ocupatie. Politicianul a publicat pe pagina personala de Instagram o fotografie din sala de sport, imbracat intr-o pereche de sorti albastri inchisi si un tricou de culoarea turcoaz.

„O scurta pauza de sport si inapoi la munca.”, a notat Igor Dodon in descrierea postarii.

Internautii au luat cu asalt aceasta fotografie. In doar cateva ore postarea a adunat mai mult de trei mii de like-uri si comentarii.

„Intr-un corp sanatos, un suflet sanatos”, „Sportul e putere”, „Domnule Dodon aveti mult timp toata ziua sa stati la sala”, sunt cateva dintre mesajele din sectiunea comentariilor.

Se pare ca sportul e o pasiune a lui Dodon. In emisiunea Presedintele Raspunde, el a povestit ca in fiecare dimineata face cate 50-60 de flotari.

„Este un lucru foarte bun. Cine vrea sa faca flotari, va invit!”, a declarat Dodon.

Citeste si :  Femeile de fier! Cine sunt doamnele care scriu istorie, fiind in fruntea statelor

Surse foto/video: Instagram, Google.com, Youtube

Articole din aceeasi categorie