09.05.2024
Cât costă o consultație privată cu Tany Vander? Femeia de afaceri a dezvăluit prețul în online - VIDEO

Tany Vander a „dat cărțile pe față” și a dezvăluit care sunt prețurile consultaților sale private. Vezi în articolul de mai jos cum a comentat Emilian Crețu acest lucru.

Recent, Tany Vander a dezvăluit într-un story cât costă o consultație privată sau o lună mentorată de ea.

„O consultație privată - 450€, iar mentoring (1 lună) - 1500€”, a scris bloggerița.

Încă o graviduță în showbiz! Una dintre cele mai cunoscute bloggerițe de la noi este însărcinată: „Încă un vis a devenit REALITATE...” - VIDEO

Emilian Crețu imediat ce a văzut care sunt prețurile a ieșit cu o reacție publică în mediul online.

„Numa o consultație e 450 de euro, dar mentorat o lună - 1500 de euro este avantajos, pe bune acesta este preț bombă. Nu cred Taniușa că există vreo „lălâie”  care își ia abonament ca să vadă peste o săptămână dacă s-a schimbat radical viața, amu ca amu, dar peste o lună în genere o să aibă aripi, o să fie înger. Trezirea, Tatiana, Tatiana totul are o limită, înțeleg că ai fost Cleopatra, dar nici chiar așa”, a spus actorul.

Marseli Mirzeniuc ar fi împlinit 31 de ani! Mesajul plin de durere publicat de prietenul său, Constantin Morari - FOTO/VIDEO

Voi ce părere aveți despre prețurile lui Tany Vander, sunt exagerate?

Încă o lovitură pentru prințul Harry, după ce regele Charles nu și-a făcut timp să-l vadă: „E una dintre cele mai publice rupturi”

Tany Vander este o influenceriță din Republica Moldova cu o comunitate de 222 de mii de urmăritori pe Instagram. Femeia este căsătorită cu omul de afaceri, Vasile Lungo și împreună îi cresc pe fii lor - Adam și Kael.

Emilian Crețu este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din Moldova, urmărit de peste 544 de mii de oameni. Actorul este admirat pentru carisma sa, dar și pentru clipurile pline de umor pe care le realizează. Acesta nu scapă niciun moment important din viața lui fară să-l posteze pe rețelele de socializare.

Articole din aceeasi categorie