17.10.2023
Cartea pe care Britney Spears o va lansa il ingrozeste pe Justin Timberlake! Iata de ce

Justin Timberlake este „ingrijorat” in legatura cu dezvaluirile pe care Britney Spears, fosta lui iubita, le va face in cartea ei pe care o va lansa in curand.

„El este foarte curios ce va dezvalui ea despre relatia lor", spune o sursa pentru publicatia Page Six. „Il macina". Cu toate acestea, contrar unui zvon recent lansat de Us Weekly potrivit caruia in cartea bomba a lui Britney Spears, „The Woman in Me”, care va aparea pe 24 octombrie, artista il ataca „dur” pe Timberlake, o persoana din interiorul editurii insista ca nu este „un atac” la adresa nimanui. „Este vorba de Britney care are in sfarsit sansa de a-si spune povestea ei", afirma sursa, care a mai adaugat ca „nu este nimic mai mult decat atat”.

Reprezentantii lui Britney Spears, ai lui Justin Timberlake si ai editurii Simon & Schuster au fost contactatii de la jurnalistii de la Page Six, insa nu au oferit nicio reactie.

Horoscop 17 octombrie 2023. Cupidon pregateste o surpriza pentru cea mai sensibila zodie

Iubirea dintre Britney Spears si Justin Timberlake

Britney Spears si Justin Timberlake s-au despartit in 2002, dupa trei ani de relatie. La vremea respectiva, Justin Timberlake, acum in varsta de 42 de ani, a declarat in timpul unui interviu acordat lui Barbara Walters ca a facut un pact cu Spears, acum in varsta de 41 de ani, pentru a nu „spune in mod specific de ce" au luat-o pe drumuri separate. Dar, cand a fost presat in legatura cu zvonurile tabloidelor potrivit carora Spears l-ar fi inselat, Timberlake nu a incercat sa ii reabiliteze numele.

„Sincer, nu suntem perfecti", a spus el. „Eu nu judec pe nimeni”. De asemenea, Britney Spears a facut declaratii despre relatia lor: „Cred ca toata lumea are o parte a povestii lor care ii face sa se simta intr-un anumit fel... si nu spun ca el a gresit, dar nici nu spun ca are dreptate", a explicat ea despre faptul ca fostul ei iubit a insinuat ca ar fi fost infidela.

„Nu imi place sa gatesc, o fac de nevoie”! 10 lucruri pe care cu siguranta nu le-ai stiut despre Tatiana Nastas

Britney Spears si Justin Timberlake au lansat o pereche de imnuri de despartire in acea perioada. E vorba despre „Cry Me a River", dar si piesa „Everytime", care continea versurile „I may have made it rain / Please forgive me / My weakness caused you pain / And this song's my sorry".

Britney Spears si Justin Timberlake au trecut in cele din urma peste despartirea lor, insa scandalul e pe cale sa revina odata cu lansarea cartii ei. 

Articole din aceeasi categorie