26.12.2022
Cantareata Cher se casatoreste cu iubitul sau in varsta de 36 de ani? Ce a publicat vedeta pe retelele sociale: „Nu am cuvinte” - FOTO

Iubirea nu are varsta, mai ales in cea mai magica perioada a anului. Seara de Craciun a cantaretei Cher cu siguranta a fost una reusita si, se pare ca vedeta a avut parte de o multime de surprize. 

Anterior, Cher, in varsta de 76 de ani i-a uimit pe toti cand a aparut in public alaturi de Alexander Edwardson, in varsta de 36 de ani, iar acum aceasta a facut o aluzie la faptul ca in curand ei doi se vor casatori. 

Cristina Scarlevschi - prima imagine cu fiul sau nou nascut! Dansatoarea a dezvaluit numele micutului: „Cel mai frumos cadou de Craciun” - FOTO

Pe contul sau oficial de Twitter, Cher a distribuit o fotografie neobisnuita. Aceasta a pozat un inel luxos cu diamante. Cutia in care era inelul era tinuta de insasi iubitul cantaretei. In descrierea imaginii, aceasta a mentionat: „Nu am cuvinte”. 

Adevarat ca, atunci cand fanii sai au inceput sa ii adreseze o multime de intrebari, ea s-a grabit sa le raspunda tuturor: „Am publicat asta doar pentru ca manichiura lui este atat de cool”.

Desi abonatii interpretei au inceput deja sa o felicite cu aceste eveniment important, vedeta insasi nu a confirmat nimic. 

Ina Terescenco are o sora cu care seamana leit! Bloggerita a publicat o fotografie comuna cu bruneta focoasa: „Sunteti gemene?” - FOTO

Cher este o cantareata, actrita, compozitoare, autoare, producatoare de filme si designer de moda americana de origine armeana. Printre realizarile sale in muzica, film si televiziune se numara un premiu Oscar, un premiu Grammy, un premiu Emmy si trei Globuri de Aur.

Articole din aceeasi categorie