11.07.2022
Cameron Diaz - marturisiri socante! Pentru ce actrita ar fi putut primi ani grei de inchisoare in adolescenta: „A fost un soc pentru mine cand...”

Diaz a facut o marturisire neasteptata la care nimeni nu se astepta de la ea. Inainte de a-si incepe cariera de actrita, Cameron activa in calitate de model, dar, dupa cum s-a dovedit, aceasta nu a avut imediat succes in industria data.

Actrita a recunoscut ca mult timp nu a avut un post de munca si nici bani. „Am trait un an la Paris si nu am lucrat nicio zi. Nu mi-am putut gasi un loc de munca pentru a supraietui acolo.”, a mentionat aceasta.

Potrivit celor spuse de Cameron, intr-o zi, aceasta a ajuns intr-o situatie neplacuta. Vedetei i s-a cerut sa transporte o valiza in Maroc, pe care nu avea voie sa o deschida.

Olga Tapordei - fotografii rare din copilarie! Vezi cum arata antreprenoarea cand avea doar 10 ani - FOTO

In aeroport lui Diaz i-au gasit in valiza substante necrotice. „Eram sigura ca acolo se aflau costumele mele. A fost un soc pentru mine cand personalul aeroportului a deschis valiza”, a spus Cameron Diaz in podcastul Second Life.

Cu toate acestea, Cameron a mentionat ca nu a fost data in judecata pentru acest caz.

Dupa 8 ani de pauza, Cameron Diaz a anuntat ca revine in lumea actoriei. Aceasta va juca in noul film al lui Seth Gordon Back, „In Action”.

Familia Kovalsky a ajuns la mare! Vezi pentru ce destinatie au optat Irina si Sergiu, dar si de ce au ramas dezamagiti de compania aviatica cu care au zburat - FOTO/VIDEO

Cameron Michelle Diaz este o actrita si fost fotomodel american. In prezent stabilita in Los Angeles, ea e cunoscuta in mare parte datorita rolurilor sale din The Mask si Ingerii lui Charlie.

Articole din aceeasi categorie