30.06.2020
Ca o regina a lanului de grau! Iata cum a pozat sotia lui Radu Sirbu, fostul membru din ,,O-zone'', pentru cea mai noua postare a ei

Intepreta Ana Sirbu a realizat ieri o sedinta foto intr-un lan de grau. Postarea acesteia a adunat multe aprecieri si comentarii de admiratie.

Citeste si :  Radu si Ana Sirbu - o inima la doi! Vezi cum pare viata dupa nunta de cristal, dar si ce surpriza peregateste cuplul pentru aceasta toamna - VIDEO

Cantareata, altfel cunoscuta ca Sianna, si-a bucurat fanii si prietenii sai online cu o noua serie de fotografii. Aceasta a ales o rochie verde-lime, cu nuante de maro si cu o centura pentru a-si accentua talia in noile imagini. Campul cu grau pare a fi imens, iar vedeta de parca ar inota in el.

,,Pe aripile vantului... #intrecersipamant'' , a notat sotia lui Radu in descrierea postarii. 

Purtati pe aripile inspiratiei au fost chiar fanii Anei. Acestia i-au lasat complimente si texte de admiratie in sectiunea comentariilor. ,,Culoarea parului tau este in aceeasi nuanta cu culoarea graului copt. Ana, te pup, frumoase poze!'', a observat o domnisoara, iar altcineva i-a scris ca ea este ,,Beautiful day after day'' (din engleza: ,,frumoasa zi dupa zi). 

Sianna este o artista indragita in spatiul romanesc. Aceasta are in colectia sa o multime de piese in stil pop, cateva dintre acestea sunt duete cu sotul sau - Radu: ,,Hello'', ,,Daca ma iubesti'', ,,O inima la doi'', etc. Cei doi locuiesc momentan in Bucuresti.

Citeste si :  Si Nelly Ciobanu a facut o sedinta foto in lanul de levantica. Artista arata fantastic

Sursa foto: Facebook.com

 

Articole din aceeasi categorie