02.08.2020
Ca intr-o poveste! Marinela Bezer si-a incantat fanii cu inca o fotografie din vacanta sa de vis

Cunoscuta bloggerita de la noi a publicat recent,  pe pagina sa de Instagram, cateva imagini spectaculoase. Aceasta apare intr-o ipostaza seducatoare, ceea ce i-a facut pe fanii ei sa reactioneze indata.

Citeste si :  Ar face-o invidioasa chiar si pe Anastasia Volochkova! Bloggerita Marinela Bezer si-a uimit fanii cu flexibilitatea ei

Se pare ca Marinela incearca sa-si teleporteze, macar imaginar, urmaritorii sai in Grecia prin fotografiile pe care le posteaza pe profilul sau. De aceasta data, ea le-a aratat internautilor cat este de frumoasa plaja, apa si locatia pe care a ales-o pentru vacanta.

De asemenea, in imaginile recente, tanara a pozat intr-o ipostaza sexy, purtand o rochita alba si scurta care i-a dezgolit frumos umarul si piciorul, combinata cu o palarie de aceeasi nuanta - ceva specific Marinelei Bezer. Ea se afla pe varful unei stanci inalte, in timp ce in spatele ei se vede o priveliste superba: marea albastra si nisipul.

„Arata de parca cineva a turnat cateva picaturi de vopsea albastra in apa. Ultimele imagini sunt fara filtru”, a notat influencerul de 23 de ani in descrierea postarii sale.

Admiratorii Marinelei s-au aratat incantati de noua ei publicatie. Acestia au inundat-o cu zeci de complimente si au apreciat frumusetea peisajului impreuna cu antreprenoarea. „Esti superba”, si „Tare frumoasa”, au scris cateva domnisoare in josul fotografiilor, iar altele doua au adaugat ca: „acest loc este un vis” si „E foarte frumos aici. Am prins un apus minunat, acum 2 ani”.

Marinela, iubitul si familia ei se afla de cateva zile in Grecia. Cei cinci exploreaza impreuna insula Zakynthos.

Citeste si :  Cum si unde se odihnesc bloggeritele si vedetele de la noi in aceasta vara. Iata cate dintre ele au ales Grecia

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie