03.05.2021
Britney Spears are dementa! Chiar tatal ei a facut socanta afirmatie. Ce dovada exista?

Jamie Spears (68) a facut o afirmatie care a socat intregul mapamond! Tatal starului pop sustine ca vedeta de 39 de ani sufera de crunta boala psihica, iar el a trebuit sa faca cunoscut acest lucru pentru a justifica controlul pe care il are asupra banilor lui Britney.

Un adevarat razboi s-a declansat intre tatal lui Brit si fanii acesteia. Jamie sustine ca faimoasa lui fiica sufera de dementa, in timp ce admiratorii Printesei Pop sunt de parere ca acest lucru e imposibil, avand in vedere ca Spears poate invata versurile melodiilor si rutina pasilor ei de dans in timp ce o persoana cu dementa nu se poate baza pe memoria recenta deloc.

„Eu am organizat totul! Am avut si relatii cu doua fete!" El este barbatul din spatele pozelor nud din Dubai care au scandalizat planeta! Ce a spus dupa ce a fost arestat

Britney a lansat o piesa de ziua ei, cand a implinit 39 de ani, in decembrie 2020, Swimming In The Stars, a scos pe piata patru albume si a fost in patru turnee mondiale de cand tatal vedetei controleaza finantele lui Spears. Asadar cine are dreptate – tatal Spears sau fanii ei?

Nu mai e micuta CLEO! Edward Sanda i-a atins sanii Cleopatrei Stratan, in vazul fanilor! Relatia lor a trecut la alt nivel

Jurnalistul Mobeen Azhar a realizat un documentar, care va fi difuzat saptamana viitoare in Marea Britanie, si in care se vorbeste despre starea psihica a lui Britney. Mai mult, se pare ca vor fi facute atunci publice – prin intermediul documentarului – acte care atesta dementa de care ar suferi Spears. Iar starea precara a psihicului vedetei ar explica de ce este ea sub stricta supraveghere legala de 12 ani incoace.

Articole din aceeasi categorie