10.06.2024
Bolidul de lux a lui Gabriel Stati pe mâna lui Emilian Crețu! Cum s-a întâmplat acest incident - VIDEO

Emilian Crețu a făcut o tură cu Rolls-Royce-ul lui Gabriel Stati. Cum a ajuns bolidul pe mâinile actorului?

Fiind pe străzile din Chișinău, mașina lui Emilian Crețu a fost blocată de un bolid de lux, actorul neștiind al cui este și văzând cheile în mașină a decis să de-a mașina la o parte pentru a merge.

„Cred că a făcut-o special, a lăsat cheia acolo, ca eu să o dau puțin în spate, ca să pot ieși. Facem invers: eu las cheia mea lui, iau mașina asta și mă duc. Eu nu o fur! Poliția, să nu umblați după mine! El mi-a lăsat cheia”, a menționat actorul.

În pofida certurilor, Patric Hanganu și-a surprins fosta iubită de ziua feciorului - FOTO

Emilian a imortalizat momentul în care mergea la volan si l-a publicat în mediul online. Mai apoi lângă bolidul de lux și-a făcut o imagine și Gabriel Stati având în mâini un buchet de flori și cățelul soției sale.

Emilian nu a stat mult pe gânduri și a publicat imaginea în story-ul lui făcând haz de necaz: „Mă așteaptă să-i mut mașina. Cât de romantic, mă tochesc”.

Valentina Nafornița își sărbătorește ziua de naștere! Câți ani împlinește soprana - VIDEO

Emilian Crețu este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din Moldova, urmărit de peste 534 de mii de oameni. Actorul este admirat pentru carisma sa, dar și pentru clipurile pline de umor pe care le realizează. Acesta nu scapă niciun moment important din viața lui fară să-l posteze pe rețelele de socializare.

A slăbit spectaculos! Cum a reușit Vlad Codreanu să dea jos 35 de kilograme în câteva luni - FOTO

Articole din aceeasi categorie