30.05.2024
Dureros! Mesajul cutremurător publicat de Anna Zavorotnyuk după moartea mamei sale: „ Acești 5 ani în care ai suferit sunt în urmă” - FOTO

Actrița Anastasia Zavorotnyuk a decedat pe data de 30 mai, la vârsta de 53 de ani.

Indurerată de moartea mamei sale, Anna Zavorotnyuk i-a scris un mesaj de adio celei mai importante persoane din viata ei.

„Ieri seara telefonul mi-a arătat această amintire, când noi cu mama, 8 ani în urmă, am ajuns sub o ploaie puternică, ne-am ascuns sub un copac și am sunat-o pe Valea pentru ca să ne ia”, a scris Anna pe Instagram.

Lacrimi și durere! Mesajele vedetelor după moartea Anastasiei Zavorotnyuk: „Foarte mult s-a luptat cu boala” - FOTO

„Neapărat ne vom reîntâlni. Acești 5 ani în care ai suferit sunt în urmă și tu ai căpătat liniștea... Te iubesc, îngerul meu”, a mai scris fiica Anastasiei Zavorotnyuk.

De asemenea, Anna a postat și câteva fotografii din arhiva personală:

S-a stins din viață Anastasia Zavorotnyuk! Anunțul a fost făcut pe contul ei de Instagram

„Dragi prieteni. Este imposibil de înțeles și foarte greu de găsit cuvintele potrivite. Nastea noastră a murit în această seară după o boală lungă și gravă. Vă mulțumim fiecăruia dintre voi care i-a dorit binele, s-a rugat pentru sănătate și a crezut. Nastea a simțit și a apreciat întotdeauna sprijinul vostru”, este scris în mesajul postat pe Instagram.

De asemenea, a mai fost menționat: „Vă vom informa despre locul și ora de rămas bun mai târziu, în această seară”.

Primele informații despre faptul că Anastasia Zavorotnyuk este bolnavă au apărut în 2019, când vedeta a încetat să mai apară în spațiul public. Ea a suferit de cancer la creier.

Anastasia Zavorotnyuk a fost o actriță și prezentatoare de televiziune rusă. Ea a fost cunoscută în special pentru rolul principal din „Моя прекрасная няня”, în care a jucat din 2004 până în 2009.

Articole din aceeasi categorie