12.10.2019
Bella Thorne face furori pe Internet cu ultima poza postata: „Prima fata cu care am iesit si care e timida in fata aparatului de fotografiat”
Are 22 ani si nenumarate aparitii care au sucit mintile barbatilor. Supla, cu forme atragatoare si cu parul roscat ca o flacara, Bella Thorne este una dintre cele mai hot vedete ale momentului.

Tanara vedeta se afla „pe val” in ultima perioada, iar asta se datoreaza intr-o mare parte transformarilor sale semnificative, Bella transformandu-se dintr-o fetita simpatica intr-o adevarata aparitie plina de sex-appeal. 

Cantareata, actrita si model, Bella este o prezenta activa pe site-urile de socializare, acolo unde posteaza adesea imagini din viata ei personala. 

Recent, excentrica actrita a postat o fotografie pe contul ei de Instagram in care se afla topless in bratele unei fete, in pat.

„Este foarte draguta! Prima fata cu care am iesit si care e timida in fata aparatului de fotografiat.”, a scris Bella. Postarea a rupt Internetul si a strans peste 1,6 milioane de aprecieri.

Chiar daca in anul 2017, Bella Thorne a vorbit despre identitea ei sexuala declarand ca este bisexuala. Recent, actrita americana a marturisit ca este pansexuala, conform publicatiei CNN.

„Sunt, de fapt, pansexuala si nu stiam asta. Nu trebuie sa fii o fata sau un tip sau... stii, el, ea, acesta, sau asta. Este literal, iti place personalitatea, ca si cum ai fi o fiinta. 

Iti place ceea ce iti place. Imi plac fetele sexy, imi plac baietii sexy, imi place tot ce e sexy in general.” , spunea Bella.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie