23.08.2022
Bella Hadid isi pierde contractele cu renumitele case de moda. Vezi care este motivul

Bella Hadid este una dintre cele mai intrebare modele in prezent. Cu toate acestea, in ciuda milioanelor de fani din intreaga lume si a contractelor de milioane de dolari, exista lucruri pe care vedeta le regreta foarte mult. Asadar, intr-unul dintre interviurile sale recente, Bella a mentionat despre faptul ca parintii sai au divortat cand ea era mica si din aceasta cauza, potrivit lui Hadid, ea nu a putut creste in cultura musulmana a tatalui sau, Mohammed. Impreuna cu Gigi si Anwar, Bella s-a mutat in California si a inceput sa locuiasca cu mama ei, Yolanda. 

Dupa spusele modelului, ea si-a dorit sa invete cat mai multe despre radacinile sale palestiniene. Si, mai ales, ea isi dorea asta in copilarie. Cu toate acestea, mama si tatal ei pur si simplu nu i-au oferit vedetei o astfel de oportunitate. Totusi, Bella mentioneaza ca se simte ca o parte a poporului palestinian si urmareste indeaproape ceea ce se intampla in Israel. 

Printesa Diana si-a prezis propria moarte! Dovada – un biletel facut public ieri

ele sale de socializare, Hadid isi exprima destul de deschis parerea despre diferite conflicte, publica fotografii si incearca sa atraga atentia comunitatii mondiale asupra a ceea ce se intampla intre Israel si Palestina. Cu toate acestea, acest lucru, aparent, nu numai ca nu aduce rezultate, ci si strica viata modelului in sine. 

Intr-un nou podcast, Bella a vorbit despre cum si-a pierdut unele dintre marile ei contracte de munca si multi prieteni din cauza pozitiei sale. „Multe branduri au incetat sa lucreze cu mine, iar prietenii mei au decis sa ma evite pur si simplu. Unii dintre prietenii pe care ii vedeam practic in fiecare saptamana in ultimii sapte ani, pur si simplu nu ma lasa sa intru in casa lor”, a spus modelul. 

Articole din aceeasi categorie